Biludlejning i Malaga og på Mallorca

Billeje Mallorca og Malaga

Der er næppe steder, der er hyggeligere at tage på ferie end Malaga og Mallorca, og det kan kun blive bedre, hvis du vælger at leje en bil. Vejret er som regel godt mere eller mindre året rundt, og så har du de fantastisk strande og den lækre spanske mad til at toppe det hele.

Men når man er på ferie i områder som Malaga og Mallorca, vil de fleste jo gerne opleve noget. Uden en bil kan det være svært at komme vidt omkring, og derfor vælger mange turister at leje en bil.

Billig billeje Malaga og på Mallorca

Der hårde konkurrence på biludlejningsmarkedet i Spanien har sendt priserne en pæn ned. Det vil med andre ord sige, at det er relativt nemt at finde billig biludlejning i Malaga ved at sammenligne priser. Det samme gælder ved at sammenligne priser på billeje på Mallorca, hvor der kan være stor forskel fra det billigste firma til det dyreste.

Prisen for billeje i henholdsvis Mallorca og Malaga ligger fra blot 100 kroner om dagen. Så søger du billig biludlejning i udlandet, så er Spanien i den grad landet, hvor du finder det. Du kan både leje en bil i Malaga lufthavn samt lufthavnen på Mallorca.

Vælger du biludlejning fra en af de 2 lufthavne, slipper du også for at betale transfer fra lufthavnen til dit hotel. På den måde er de første par dage billeje faktisk tjent hjem. Husk når du vælger billeje i udlandet, så vælg en af de mere kendte biludlejningsfirmaer.

Af kendte internationale biludlejningsfirmaer, som du også finder i Malaga og på Mallorca, kan nævnes:

  • Hertz
  • AVIS
  • Sixt
  • Europcar

Det giver tryghed at vælge et af de internationale, da de også har udlejningskontorer i Danmark, som du kan kontakte. Du kan også vælge en lejebil fra en af de øvrige firmaer i Spanien, men husk altid at læse om andres anbefalinger og bedømmelser af firmaerne.

Kør forsigtigt

Tilbage er den kun at ønske jer god ferie og pas nu godt på i trafikken. Trafikforholdene kan være anderledes end dem, vi kender fra Danmark, så kør forsigtigt og kør afsted i god tid.

Derfor bør du også læse lejekontrakten grundigt igennem, inden du skriver under på leje af bil. Sagen er den, at der kan være forskel på selvrisikoen fra udlejningsfirma til udlejningsfirma.

Derudover kan der også være forskel på, hvor mange kilometer der er inkluderet. Skal du køre langt på ferien, så kontroller hvor meget overkørte kilometer eventuelt vil koste. Husk desuden også det blå sygesikringskort samt rejseforsikring.

Scroll to Top