Rejser på afbetaling

Rejser på afbetaling

At købe ferie og rejser på afbetaling er blevet super populært, og rigtig mange danskere benytter sig af denne afdragsform. Lån penge gratis og rentefrit til finansiering af rejser lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke.

Ikke alle lån i DK er medtaget og vi får kommission fra långiver

Lån penge til ferie

rejser på afbetalingLån penge til ferie på blot 2 minutter, og ferielånet bliver udbetalt inden for 60 minutter DØGNET rundt (også i weekenden).

Vælger du en billig afbudsrejse, kan du komme langt for 6000 kr. Tænk sig at ligge på en lækker strand, velvidende at det ikke koster renter, gebyrer eller øvrige låneomkostninger! Tidligere var det gratis lånebeløb på blot 3000 kr., men den skærpede konkurrence har fordoblet beløbet.

Finansiering af rejser

Der er vel næppe noget mere afslappende og afstressende end at tage på ferie i sydens sol og sommer. Omvendt kan det være utrolig stressende at falde over en billig rejse og så ikke have råd!

Lån til rejse og betal senere

Heldigvis er det slut med ikke at have råd til at komme ud at rejse, for alle kan få finansieret rejsen på nettet. Online finansiering af rejser er en betalingsform, som flere og flere danskere benytter sig af. Spies, TUI og Apollo rejser er med stor sandsynlighed alle blevet betalt som afbetaling via et online ferielån.

Hvorfor betale for en ferie nu og her, hvis du kan vente? Sådan tænker rigtig mange danskere, som derfor vælger ferie på afbetaling i stedet for straksbetaling. Finansiering af rejser sker typisk i form af et lån til ferie, som du optager online.

[wprevpro_usetemplate tid="1"]

Fordelene ved at låne penge til rejsen, og alle andre forbrugsgoder i øvrigt, er:

  1. Ansøg på 2 minutter
  2. Svar på 30 sekunder
  3. Udbetaling af rejselånet på 30 minutter døgnet rundt 24/7
  4. Flere af ferielånene er med lave renter
  5. Vent op til 60 dage med at begynde at afdrage - bestil ferie nu, betal den senere!

Du kan endda betale din rejse i rater, da du har fra 12 - 48 måneder til at tilbagebetale ferielånet. Lån til ferie nu, hvor du bestiller nu men betaler senere, er et super godt tilbud. Du kan altså få finansiering af ferie på afbetaling og endda vende hjem til Danmark igen og først betale senere. Online rejselån er altså vejen frem og vejen til en god ferie!

Oversigter over lånesider med ferielån

Laver du søgningen “ferielån” på Google, får du et hav af søgeresultater. Det er dog vigtigt, at du vælger en låneside, som er troværdig, og som du har tillid til. Alle danske långiver bliver overvåget af Finanstilsynet, hvilket er din garanti for, at de overholder alle regler og bestemmelser vedrørende udlån.

Vil du slippe for at skulle lede internettet tyndt, kan vi anbefale nedenstående oversigter over ferielån.

Vælger du at optage lån til ferie gennem en af ovenstående låneoversigter, er du på den sikre side. Du finder kun de mest populære og mest velrenommerede online lånefimaer på de nævnte oversigter.

Bestil rejse nu og betal senere med et rejselån - God ferie!

Kan man få charterferie på afbetaling?

Det kan man hos nogle rejsebureauer, men det er smartere at låne penge til ferien her og så betale rejsen med dit lån.

Afdrag på ferierejser?

Det er en mulighed. Den bedste løsning er dog at tage et online lån her, betale rejsen og afdrage senere.

Lån og kviklån til ferie?

Hvis du vil afsted på ferie NU, kan du låne penge her. Du kan endda vælge at afdrage senere, så du ikke skal betale tilbage med det samme.

Scroll to Top