Mobiltelefoni og abonnement

Billigste mobilabonnement priser i DK og på ferien

Bedste sammenligning gratis tale og fri data

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange mobilabonnementer, der findes på markedet. Heldigvis for dig har vi dog gjort det ganske nemt at vælge det bedste og billigste mobilabonnement; Vi har nemlig udviklet en unik prissammenligner, som flere gange i døgnet scanner de mange mobilabonnement priser.

DANMARKS BEDSTE OG BILLIGSTE BREDBÅND, KLIK HER

Ved hjælp af nedenstående mobilabonnement sammenligning får du altså det bedste overblik over de billigste mobilabonnementer på det danske marked. Prissammenligneren giver dig ligeledes det bedste overblik over hvilke mobilselskaber, der tilbyder gratis udlandstelefoni samt fri data på ferien.

Mobilabonnement med udlandstelefoni

Har du ikke sikret dig et mobilabonnement med gratis udlandstelefoni samt fri data (roaming), kan din ferie potentielt ende med at blive en dyr tur. Ved du med dig selv, at du skal foretage telefonopkald fra udlandet samt bruge data på ferien, så er det meget vigtigt med det rigtige mobilabonnement.

Hvad er roaming? Roaming er trafik på udenlandsk netværk, hvilket tidligere kunne blive en rigtig dyr fornøjelse. Rejser du inden for EU, er det dog slut med at skulle bekymre sig om roaming afgifter, da Europa-Parlamentet har indført fri roaming. Fri roaming betyder kort og godt, at du har den samme mængde data til rådighed i Danmark som i resten af EU, uden det altså koster dig ekstra.

Heldigvis kan du, grundet den skærpede konkurrence telefonselskaberne imellem, få et billigt mobilabonnement med gratis udlandstelefoni og data, så du slipper for denne bekymring. Ved hjælp af vores sammenligner finder du nemt det mobilselskab, der tilbyder det billigste mobiltelefoni.

Billigste mobiltelefon med abonnement

Den nemmeste måde at få en billig mobiltelefon er ved at købe den i forbindelse med et abonnement. Vælger du at købe en iPhone, Samsung eller Sony uden abonnement, kan telefonen nemt løbe op i flere tusinde kroner.

Vælger du derimod at tilkøbe et abonnement sammen med din telefon, så bliver prisen en helt anden. Udover at mobiltelefonen bliver billigere, får du ligeledes muligheden for at afdrage den henover 12-24 måneder.

Gode råd

Når du skal vælge et mobilabonnement, så er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad det er du præcist er ude efter. Der findes nemlig mange forskellige slags mobilabonnementer, og det gælder jo helst om at vælge det rigtige mobilabonnement første gang.

Det er altså meget vigtigt, at du først finder ud af præcis, hvad du skal bruge i et mobilabonnement og derefter finder ud af, hvor meget du gerne vil betale for dit mobiltelefoni. Der er nemlig en masse faktorer, der betyder alt for, hvor meget dit mobilabonnement kommer til at koste, og det er jo ikke sikkert, at du har brug for dem alle sammen.

Mobilabonnement fri tale

Naturligvis vil det for det første betyde noget hvor meget tale, du får med i dit mobilabonnement. Det er jo trods den ny moderne smartphone-kultur en telefons fornemste opgave at kunne ringe til folk. For at finde ud af, hvor meget tale du skal have i dit mobilabonnement, vil det være en rigtig god idé, hvis du tager et kig på dit nuværende forbrug.

Du vil nemlig oftest kunne se, præcis hvor meget mobiltelefoni du har brugt måned for måned via dine månedlige opgørelser. Ud fra en vurdering af din gennemsnitlige taletid de seneste måneder kan du altså sjusse dig frem til, hvor meget tale, du skal bruge i dit nye mobilabonnement.

Flere og flere mobilabonnementer kommer med fri tale, og de er faktisk ikke ret meget dyrere. Dog kan du risikere, at der i stedet for er skåret lidt ned på datamængden i abonnementet, men mere om det senere i artiklen.

Mobilabonnement fri SMS og MMS

Det samme gælder egentlig, når du skal finde ud af, hvor meget du skal kunne SMS’e og MMS’e med dit nye mobilabonnement. Her er det nemlig også vigtigt, at du kommer med et estimat til dine nye mobilabonnement nødvendigheder, der ligger tæt op af dit gamle. Kun på den måde kan du sikre dig, at du får det bedste mobilabonnement lige til dig.

Dog skal der lige tilføjes, at i rigtig mange abonnementer er der inkluderet fri SMS og fri MMS. Fri SMS og MMS er dog ikke gældende for alle mobilabonnementer, men det bliver mere og mere almindeligt.

Mobilabonnement fri data

Udover tale, SMS og MMS, så er der sidst men absolut ikke mindst også data at tage højde for via det mobile bredbånd. Mobilabonnementer med fri data er meget populære, da rigtig mange benytter deres smartphones til f.eks. at høre musik fra, som eksempelvis Spotify eller Youtube.

Måske tænker du, at du ikke behøver fri data, og det er heller ikke sikkert, at du gør. Dog skal du være opmærksom på, at du sandsynligvis bruger mere data, end du regner med. Hvor tit går du på Facebook? På netbank? Tjekker nyhederne eller vejret? Bruger din GPS? Det er ikke nødvendigvis megen data, men det kan sagtens løbe op.

Mobilabonnement uden data

Du kan også overveje, om du overhovedet vil have data med i dit mobilabonnement. Data i sit mobilabonnement er ikke for alle – det kan f.eks. være, at du har det fint med bare at bruge din Wi-Fi derhjemme og slet ikke behøver internet uden for hjemmet. Det kan nemlig koste en del for dit mobilabonnement, hvis du skal have data med i prisen. Gør dig altså disse overvejelser, så du kan vælge det rigtige mobilabonnement.

Mobilabonnement sammenligning

Den nemmeste og absolut hurtigste måde at finde det billigste mobilabonnement er ved at benytte en såkaldt mobilabonnement sammenligning. Vi har udviklet et sådan værktøj, så du på få sekunder kan få et overblik over de mange abonnementer.

Ved at sammenligne abonnementerne kan du både spare en masse tid men ligeledes en masse penge. Der kan være mange hundrede kroner at spare årligt ved at vælge det billigste frem for det dyreste.

Benyt dig af vores mobilabonnement sammenligning øverst på siden, og se hvor meget du kan spare ved at skifte mobilselskab.

Mobilselskaber

Der findes en lang række mobilselskaber på det danske marked. Flere af selskaberne har de samme ejere bag, men de opererer som selvstændige selskaber med individuelle priser. Vi har listet de meste kendte mobilselskaber nedenfor:

 • TDC
 • Telmore
 • Oister
 • CBB Mobil
 • Fullrate
 • OK
 • Call Me
 • Telenor
 • 3
 • Telia
 • Yousee
 • Plenti
 • Waoo