Vi klager over dårlig sommerhusrengøring

SDS service rengøringsfirma

Sommerhusrengøringen skal være i top, når du lejer sommerhuse ud. For hvis du ønsker at give dine lejere en god oplevelse - og undgå klagesager, så må der ikke være fyldt med spindelvæv og støv. Læs herunder mere om, hvordan du undgår klager over manglende rengøring.

Rengøringen er vigtig for dine lejere

Er dit sommerhus fyldt med spindelvæv? Er der mug i brusekabinen? Og er havemøblerne blevet grønne? Ja, så klager dine lejere. Hos Ankenævnet for Feriehusudlejning modtager de nemlig utroligt mange klager, grundet manglende eller dårlig rengøring i sommerhuse. Derfor er det som udlejer vigtigt, at rengøringen er i top, hvis du vil undgå både klager og dårlige anmeldelser.

”Det er mit indtryk, at mange mennesker kan tolerere lidt nullermænd under sengen og lidt støv på øverste hylde – derhjemme! Men så snart de lejer et hotelværelse eller et sommerhus et sted, lægger de med det samme mærke til, hvis rengøringen halter. Og de synes, der er det ulækreste i verden. Mig selv inklusiv. For andres snavs er værre end dit eget.”

Overvurder ikke dine lejeres evner inden for rengøring

Ofte har mange sommerhusudlejere, som blot ejer et begrænset antal huse, forsøgt at lade sine lejere gøre rent efter endt ophold. Derfor skulle du umiddelbart tro, at der skulle være rent nok til det næste hold lejere, men nej.

Tit svinger folks standard inden for rengøring rigtig meget, så her må du selv være frisk på at inspicere husene inden næste rykind. Du må også selv svinge kosten, hvis næste hold lejere allerede er på vej, og du ikke kan finde rengøringsfirmaer på NOVAindex med så kort en frist. Alternativt vil du sandsynligvis ende med bunkevis af klager over manglende rengøring.

Her kan løsningen være at hyre et fast rengøringsfirma, som klarer rengøring imellem udlejningsperioderne. Så er du sikker på, at det er gjort ordentligt, og at kvaliteten af dine sommerhuse er dine lejeres penge værd.

Hav tillid til dit rengøringsfirma

Så hvis ikke du er frisk på selv at svinge kosten i sommerhusene, er tiden måske inde til at finde et passende rengøringsfirma (som SDS-service). Her er det vigtigste at finde et, som du har tillid til, og som du er tryg ved at overlade dine nøgler til.

Tag en god snak med dem om, hvad du ønsker de skal ordne, og om der er nogle steder, som du synes, de skal give lidt ekstra omsorg. Så burde du i fremtiden kunne udleje dine sommerhuse med ro i maven.

Scroll to Top