Træt af kolde fødder

Lammeskind er genialt

Du er træt af kulden. Den holder ved. Det har været en kold vinter. Foråret er på vej, men der mangler lige et par graders varme, inden du sådan synes, at det er rigtigt forår. Du er derfor lykkelig, når du kommer hjem til et lunt hus. Du kan hygge dig med familien, uden at I skal fryse om næsen og fødderne. Ingen forkølelser hos jer. Du har også lært hele din familie, at de skal tages deres hjemmesko på lige med det samme, når de kommer hjem fra arbejde eller skole. Det har taget ret lang tid for dig at få de andre i familien til at forstå, at selvom I har et godt, isoleret hus med gulvvarme og fint indeklima, så kan I spare på varmeregningen, ved at blot at tage hjemmesko på.

Flotte modeller til kvinder

Det var sådan set din veninde, som gav dig idéen til, at alle i familien skal bruge hjemmesko. Hun fortalte, at hun havde set et par flotte hjemmesko til kvinder, som hun overvejede at købe. Men hun sagde også, at hun kun overvejede at købe dem, fordi de har jo gulvvarme derhjemme, og hun ikke kunne se grunden til, hvorfor hun skulle købe dem.

Du ved, at gulvvarme ikke er beregnet til at skulle holde fødderne varme. Gulvvarme er beregnet til at kunne varme et hus op. Derfor besluttede du, at hjemmesko ikke er en dårlig idé. Din tanke var sådan set, at hjemmesko kan virke som små, mobile tæpper, som du bare har på fødderne i stedet for at gå eller stå på tæpperne. Og ja, vi har da tæpper i vores boliger – også selvom der er gulvvarme.

Wool By Nature til alle

Så du købte hjemmesko hos Woolbynature til hele familien. Nogle flotte og bløde hjemmesko. Nogle af dem, der er lavet af blødt skind, og som bare former sig efter fødderne. Og alle derhjemme har nu lært, at de er rare at have på.

Scroll to Top