Tilbud på Spring Copenhagen?

Der er blevet vendt op og ned på tingene. Du skal til sommerfest i firmaet, hvor du arbejder – og I har fået besked på, at I hver især skal tage en lille gave med, så I kan bytte gaver med hinanden. Maksimumbeløbet, I bruger på gaven, må højst være på 150 kroner. Fair nok. Men det her med gavebytning og den slags lege – er det ikke noget, I plejer at gøre til jul. Du synes dog, at ideen og argumentet med, at det skal være en lille gave, der signalerer på gensyn, er god. Der er bare et problem: Det skal jo være en gave, som både kvinder og mænd kan modtage. Så det er ikke just en billig håndcreme, du køber. Det skal også være en lille gave. I skal jo til fest, så de færreste vil have mulighed for at transportere en billig fodbold med sig hjem – sent på natten. Det skal altså være en lille gave, der kan ligge i en jakkes lomme – eller i en lille dametaske. Hm? Hvad kan du finde på? En af de rigtigt dyre blyanter – måske. Men lidt kedeligt. Det minder for meget om arbejde.

Svært at finde på

At skrive og notere. En oppustelig badebold? Lidt for risikabelt. Hvad nu, hvis det bliver din chef, som får gaven? Han er jo bestemt ikke et menneske, man kan forestille sig bruge tid på en strand. En tegneserie – i lommebogsformat? Måske, men du risikerer, at modtageren sætter sig til at læse den – og derfor ikke vil være særlig social til firmaeventet. Hvad skal du finde på? Det er en svær opgave. Men som bekendt: Der er flere løsninger, end der er problemer. Og jeg har et forslag:

Du kunne købe en nøglering fra Spring Copenhagen. Det er en lille gave. En super god gave. Den fylder intet. Den er nyttig. Den er af godt design. Den er sød og sjov. Den bliver ikke væk. Med garanti. Det er nemlig sådan en lille kugle af træ, som ligner sådan en lille emoji. Kuglen sidder fast på en lykke, der har en nøglering fastgjort. Den er derfor også nem at fiske op fra en taske eller en lomme. Du kan købe forskellige nøgleringe fra Spring Copenhagen. Du kan få den med emoji motiver, der signalerer forskellige ting: Du sender store smil, du er cool, fjollet, eller at du har omtanke. Spring Copenhagens nøgleringe er bestemt ikke dyre.

Spring Copenhagen gaver

Jeg er sikker på, at sådan en lille gave fra Spring Copenhagen – træfigurer vil vække glæde hos modtageren – og du kan være helt sikker på, at hvis der er en kollega, der har fået den samme idé, så vil der være mindst to modtagere, der bliver rigtigt glade. Du kan dog ikke gardere dig imod, at andre, der ikke får sådan en sød, lille nøglering, vil forsøge at bytte sig til den. Er det et problem? Egentlig ikke. Det kan jo være en del af festlighederne til eventet.
Ja, det var et forslag. Fra én, der godt kan lide at give – og modtage – små gaver.

Nu står du endnu en gang i den her dumme situation, hvor du har brug for en gave. Det er din moster, der flyder 50. Hun har inviteret dig og din kæreste med til festen. Og du har selvfølgelig påtaget dig opgaven med at finde en gave til hende. Den skal være fra jer begge to. Du er glad for din moster. Du kan godt lide hende. Men du ved også, at hun er et utroligt kræsent og forkælet menneske. Da du gerne vil give hende noget, som hun ikke bare render ud og bytter, lige så snart hun har mulighed for det, er du altså kommet på noget af en opgave.

Du ved, at du ikke skal bruge jeres penge på at købe dyr vin eller delikatesser til hende. Det vil der sikkert være så mange andre, der vil gøre. Du ved også, at jeres budget ikke rækker til at købe den der ualmindeligt dyre ansigtscreme, som hun bruger. Du bliver nødt til at tænke dig om – og undersøge, hvad du eventuelt vil købe til hende – til en pris, som jeres budget kan klare. Hvor skal du lede?

Isenkræmmeren på nettet!

Du kunne starte med en boghandel. Din moster elsker jo at læse. Men det ved alle. Jeres gave skal skille sig lidt ud fra de andres. Og en bog bliver næsten altid byttet. Enten fordi hun får to eksemplarer – eller allerede har købt den selv. Du kunne måske kigge lidt på tilbud på mærkevarer fra en isenkræmmer. Det sker nemlig ofte, at de store isenkræmmere har særligt gode tilbud. Og hvem kan ikke lide at få en gave, der er rettet mod hjemmet – enten i form af brugskunst eller i form af nyttige ting til bordet og køkkenet. Det er få mennesker, der ikke vil blive glad for fx et par smukke lysestager eller en flot skål. Hvis jeg var i dine sko, så ville det nok være dér, jeg ville forsøge at finde den ideelle gave til min moster.

Mærkevarer er ofte på tilbud

Jeg ville decideret gå efter tilbud og mærkevarer. Jeg ville filtrere tilbud på ukendte mærker fra. Og jeg ville sørge for at kigge efter mærker, der har formået at brænde sig godt ind i alle danskeres bevidsthed. Måske ville jeg sørge for at kigge efter tilbud på klassikere. Fx sådan noget som genstande fra Spring Copenhagen eller Raadvad. Dansk skal det i hvert tilfælde være. Ikke noget med italiensk designede kogekedler, der går af mode om et år, men som har et stort brands logo på sig. Eller tyske for den sags skyld. Nej, det skal være dansk. Det skal være godt gedigent håndværk og design. Det ved du også godt, at din moster holder af. Og hun kan da altid bruge mere af det, selvom hun har alt, hvad hjertet begærer.
Du skal bare huske, at hvis nu – selvom det er usandsynligt – at hun vil bytte gaven, du finder til hende, så skal du sikre dig, at det kan lade sig gøre. Oftest er det ikke et problem. Så kig efter tilbud på mærkevarer hos isenkræmmeren. Der er mange gode ideer at hente dér.

Scroll to Top