Tanker om Thailand

Jeg hørte i radioen i morges, at danskerne har opdaget, at Danmark er et dejligt land om sommeren. Det, synes jeg, er et udsagn, som måske lige er lidt overdrevet. Regn og blæst kendetegnede sidste sommer. Ikke desto mindre, så er der dobbelt så mange danskere, der allerede har lejet et sommerhus i sommerferien, der kommer, som der var sidste år. Ok. Danmark er et smukt land. Det er jeg enig i. Men jeg tror faktisk, at de fleste danskere er ret skeptiske mht. at kunne rejse trygt til udlandet. Derfor har de valgt at tilbringe sommeren herhjemme igen i år.

Rejsepriser er rejsedrømme

Jeg tror ikke på, at der ikke er mindst lige så mange danskere, der drømmer om at finde et par flybilletter til Thailand på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/. Jeg er en ganske almindelig fornuftig dansker – og jeg drømmer i den grad om at finde flybilletter til Asien. Jeg har derfor også valgt ikke at rejse til udlandet i år. Jeg har valgt at vente med at finde de billige flybilletter, jeg har brug for, til jeg kan se og mærke, at verden er kommet forbi den her pandemi. Længere er den ikke.
Muligheden, jeg har for at finde flybilletter til et eller andet sted, eksisterer skam. Og der er en del, der vil benytte sig af den. Det er jeg sikker på.

Langt væk eller tæt på

De vil muligvis ikke rejse så langt væk, som jeg drømmer om at gøre. Forståeligt nok. Hvis der skulle komme en ny bølge med flere smittede, så er det vel altid bedst at være tættere på sit hjem. Alligevel, så tror jeg også, at mange vil tage chancen. Og det må de selv bestemme, om de vil eller ej. Jeg skal ikke presse nogen. Jeg har bare valgt at være forsigtig. Jeg kan da komme til udlandet på et andet tidspunkt. Flybilletter vil jeg altid kunne finde.

Scroll to Top