Sommerhusbureau

Udsigt fra dansk sommerhus

Så er der dømt ferie. I tre uger. Og I er ved at vaske tøj, pakke kufferter og få tjekket, at alt fungerer. Din mand har haft bilen til en ekstra lille service. Der her med olie, vand på kølesystemet, og jeg ved ikke hvad, skal bare være i orden. Det er jo en gammel benzinbil I kører i.

Børnene er parate, og i overmorgen tager I afsted. Hele familien. Det bliver skønt. Væk fra storbyen – selvom den faktisk ikke er helt så larmende som sædvanligt. Alle er åbenbart på ferie. Men turisterne? Lidt irriterende. Og nu er det jeres tur til at være turister – ude i naturen ved kysten. I kan tage det med ro – gøre, hvad der passer jer: Køre ture i landskabet, tage fotografier og lade være med at efterlade andet en fodspor – også selvom der holdes picnic. I glæder jer. Helt utroligt meget.

Tre uger sammen

Det er længe siden, at I har haft mulighed for at kunne bruge hele tre uger sammen – som familie. Og det var da også lidt af en udfordring for dig og din mand at finde en måde, som kunne tilfredsstille alle behov. Jeres store teenagedatter var jo mere eller mindre parat til at tage på charterferie alene sammen med en veninde. I havde dog argumenter nok til at bremse hendes rejseplaner om at tage til en græsk ø. Hun er jo kun 15.

Jeres mindste – ja. Han var sådan set ligeglad, så længe han bare kan få lov til at komme på nettet og spille spil med sine klassekammerater. Han skal naturligvis have lov til at komme på nettet. Men ikke i flere timer hver dag. En time i ny og næ, imens I er på ferie. Der var mange overvejelser. Skulle I tage på en 14-dages charterferie og bruge den sidste uge derhjemme med surmuleri og småskænderier, for det var for dejligt at være dernede i Sydeuropa? Eller skulle I vælge bare at blive hjemme. Det ville spare nogle penge – som I helt sikkert får behov for til vinterens varmeregninger. Eller hvad? Er det ferie derhjemme?

Ferie i et dansk sommerhus

I fandt løsningen. Den gyldne middelvej. I begyndte nemlig at tænke i banerne, der hedder ”ferie i Danmark”. En aften sad du der i sofaen med din iPad og så på danske sommerhuse til leje. Af en eller anden grund, så havde sommerhusideen låst sig fast hos dig.

Naturligvis skulle din nysgerrighed stilles. Og derfor spurgte du efter, hvor i Danmark kan man leje et sommerhus. Hvornår skal man leje det? Hvad koster det? Og alle de spørgsmål, som man nu stiller sig selv, når der tænkes på ferie. Du fandt svar på dine spørgsmål ret hurtigt. På nær ét! Hvor skal I leje et sommerhus? Derfor satte du dig til skrivebordet og lavede en liste over de danske sommerhuse, som du selv godt kunne tænke dig at bo i sammen med familien i 3 uger.

Billederne blev ved og afstemningen samme aften viste, at I tager til det sydlige Jylland i overmorgen. Det giver også mulighed for at tage en smuttur til Tyskland. Så ønsket om at komme til udlandet bliver også indfriet.

I lærte også, at I bestemt skal til nogle andre områder i de kommende år i et lejet sommerhus. I har allerede besluttet jer for disse to sommerhusområder:

Scroll to Top