SodaStream samarbejder nu med Pepsi

Sodastream sodavandsmaskine

Fra postevand til Pepsi Max: SodaStream samarbejder nu med Pepsi

SodaStream samarbejder nu med Pepsi om at lave smagsvarianter til deres populære danskvandsmaskiner, og det har adskillige fordele for dig som rigtig godt kan lide Pepsi Max, Mountain Dew eller 7UP.

Den populære SodaStream har gjort sig yderst bemærket siden de, i 1970’erne, dominerede de fleste danske hjem. Man skulle ikke tro, at en virksomhed, der peakede for så mange år siden, kan blive ved med at udvikle produkter der kontinuerligt vækker en interesse i markedet, men der står SodaStream som et pragteksemplar.

Hvad er SodaStream?

Skulle det være gået nogens næse forbi, er SodaStream verdens største producent af danskvandsmaskiner. Man får ganske enkelt en danskvandsmaskine til hjemmebrug, som man fylder med postevand, tilføjer kulsyre og til sidst har man tilmed mulighed for at tilføje forskellig smag til sin danskvand.

Der er adskillige fordele ved at tilegne sig en SodaStream danskvandsmaskine, og derfor er der stadig også mange, der vælger at købe den populære maskine den dag i dag. Nogle af fordele spænder eksempelvis over:

  • Slip for at slæbe tunge flasker danskvand eller sodavand hjem. Ligeledes slipper man også for at skulle tilbage med panten.
  • Spar penge. Med en SodaStream maskine koster 1 liter danskvand 1,70 kroner.
  • Godt for miljøet. Man sparer hundredvis af plastikflasker, og derudover letter man utroligt meget på den miljøbelastning der opstår, når man transporterer sodavand og danskvand.
  • Det er sundt. Tryl almindeligt postevand fra vandhanen om til danskvand med smag af Pepsi Max, i stedet for at drikke 1,5 liter Pepsi Max fra supermarkedet. Din krop vil takke dig uendeligt meget.

Der er langt flere fordele ved at lave sin egen danskvand derhjemme, men den største fordel af dem alle er, at det er virkelig sjovt at lave, og det er noget familien kan samles om.

Lav postevand om til Pepsi Max hjemme i dit køkken

SodaStream har for nylig lanceret et samarbejde med Pepsi, hvilket betyder, at man nu kan lave postevand om til den populære Pepsi Max. Der er lanceret 9 forskellige sirupper i samarbejde med Pepsi, heriblandt Pepsi Max, Mirinda og den sjove Schwip Schwap, som er en blanding af cola og appelsin.

Nu har man altså muligheden for at omdanne køkkenet til en Pepsi fabrik, og skabe alle ens yndlingssmage ud af vandet fra vandhanen.

Køb din SodaStream på tilbud hos Hvidevareshoppen.dk

Er du blevet fristet, kan du købe din nye SodaStream Sodavandsmaskine på tilbud hos Hvidevareshoppen.dk. Hvidevarehoppen.dk forhandler dog ikke kun maskinerne, men ligeledes alverdens tilbehør som SodaStream flasker og et stort udvalg af SodaStream smage som Pepsi Max og Faxe Kondi. Derudover finder du naturligvis også kulsyrepatroner, ekstrakter osv. osv.

Kig forbi Hvidevareshoppen.dk og se deres kæmpe udvalg af ikke bare køkkenudstyr men alt inden for hårde hvidevarer også.

Scroll to Top