Servicer dit oliefyr inden ferien

fyringsolie

Hvordan plejer du bedst dit oliefyr inden ferien? Har du et oliefyr, og er du i tvivl om, hvor tit det skal serviceres, og hvordan det plejes? Det bør faktisk blive serviceret mindst én gang om året og helst inden ferien.

Ligesom service af dit oliefyr er vigtigt, er det også vigtigt, at du fylder den bedste olie i din tank til fyret. Du kan nemt sammenligne priser på fyringsolie og sikre dig, at du får købt den bedste olie til den billigste pris.

Serviceeftersyn af oliefyr

Det årlige serviceeftersyn, som dit oliefyr skal gennemgå, består af rensning af hele fyret – dette indebærer blandt andet rens af luftindsugning og luftreguleringsspjældet. Det er vigtigt at være up-to-date med tjek på oliefyr – så undgår du nemlig at komme til at have en tank og et fyr, der ikke er vedligeholdt og i værste fald har huller i sig og lækker ud i grundvandet.

Når du får lavet et eftersyn af dit fyr, kan oliefyrsteknikeren også give dig en idé om, hvor længe dit fyr kan holde endnu. Oliefyrsteknikeren er særligt uddannet til at lave eftersyn på oliefyr. Med et eftersyn er du også sikker på, der ikke sidder noget sod og skidt i nogle af fyrets dele. Hvis fyrets dele er beskidte, kan det sidde i vejen for at varmen kan komme ordentligt ind i huset. Et oliefyr, der er velplejet, bruger altså mindre olie og udleder i sidste ende mindre Co2.

Et årligt eftersyn er at anbefale, da du på den måde kan sikre dig, at dit fyr altid er rent, så du ikke spilder penge på at varme gennem al den sod og snavs, der samler sig i fyret. Det er vigtigt, der er frisklufttilførsel til dit fyr, hvis dit fyr er lidt ældre.

Sammenlign priser og spar penge på fyringsolie

En god fyringsolie er med til at mindske, hvor ofte dit fyr skal gøres rent. Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du for det første finder den billigste fyringsolie, og hvor du dernæst finder den bedste fyringsolie. På fyringsolie-online.dk kan du sammenligne priser på fyringsolie, og du finder nemt og hurtigt den billigste og bedste olie til dine behov.

Scroll to Top