Selvklæbende folier?

architecture, business, building

En af de ting, der irriterer dig mest på dit job, er, at dit kontor ligger i stueetagen – og det ligger lige ud til skolegården: Der går nemlig ikke et eneste frikvarter, uden at der kommer nysgerrige unger hen for at kigge ind ad vinduet. Det er en kilde til irritation for dig, fordi du kan ligesom mærke deres nysgerrige blikke. Du bliver sur – føler dig overvåget. Du ved dog godt, at børnene kun kigger ind, fordi de er nysgerrige. Alligevel. Du har selvfølgelig forsøgt at afskærme for de nysgerrige blikke ved at hænge gardiner op. Det er da bare lidt dumt at sidde med gardinerne trukket for på en dag, hvor solen skinner. Du må finde en løsning. Du har kigget på forskellige firmaers idéer til solafskærmning. Fx sådan nogle persienner. Men du har også fået at vide, at de er for dyre. Lederen af den lille privatskole har sagt, at det må helst ikke koste noget. Økonomien er ikke så god! Øv.

Måske selvklæbende på ruden

Du lægger din hjerne i blød. Men finder ikke en løsning. Du spørger derfor en kollega om, hvad han ville gøre i dit sted. Han fortæller dig, at han ville sætte sådan et stykke selvklæbende folie op på vinduets rude. Han har god erfaring med det fra sit eget hjem, som ligger inde i byens centrum og stuens vinduer vender ud mod gaden. Alle kigger ind. Så han har været i den situation, som du er i nu. Han fortæller, at der findes mange forskellige former for folie til vinduer og du skal naturligvis sørge for at vælge den folie, der passer bedst.  Han gav dig også et godt råd: Selvom der findes folie til vinduer, der kan klistres på udvendigt, så er det nok bedst at vælge folie, der kan sættes op på ruden indvendigt. Det vil sikre, at der ikke går små pilfingre i den, hvis det viser sig, at den ikke er blevet monteret godt på ruden.

Klistermærker specielt til biler

Du får en adresse til et site, hvor du kan læse om folie til vinduer. Den kigger du naturligvis på og du får en masse gode ideer til, hvilken folie du kunne sætte op på ruden. Du finder også ud af, at det faktisk er en meget billig løsning på problemet. Du læser alt, hvad du kan finde af oplysning om folie til vinduer på sitet. Og naturligvis opdager du, at firmaet ikke kun sælger folie til vinduer. De har folie til biler og det tilbyder også mulighed for, at du kan købe klistermærker til biler i alle mulige forskellige størrelser og former.Også klistermærker til glas – se her.

Du fortaber dig helt i din læsning. Glemmer helt, at du bare skulle kigge efter folie til vinduer. Du har fundet den folie, der vil passe bedst. En helt neutral folie uden forskellige effekter. Bare sådan en, der sikrer, at børnene ikke kan kigge ind – og som kan monteres indvendigt. Du måler hurtigt ruden op. Taster målene ind på sitets prisberegner og du kan se, at du ikke kan finde en billigere løsning på dit problem.

Scroll to Top