Sådan får du en billig billeje

Få billig biludlejning

Prisen er naturligvis en af ​​de vigtigste faktorer, når du vil leje en bil. Hvordan får du så et godt tilbud på lejebil? Dette er et af de vigtigere spørgsmål, der bliver stillet i forbindelse med biludlejning. Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, fordi der er mange faktorer i forbindelse med prisen på ​​en lejebil

Gennem årene har billejere måske oplevet, at den annoncerede pris ofte er forskellig fra den pris, de ender med at betale, Det er derfor vigtigt at vide, hvordan prissætningen fungerer, og hvordan du kan undgå at betale fuld pris.

Grundlæggende tips til at få de bedste tilbud på lejebiler

Der er en række grundlæggende tips, vi gerne vil videreformidle til dig, så du opnår den bedste mulige pris på biludlejning.

  • Book i god tid

Hvis det er muligt så book to uger før tid, da du typisk her vil få de bedste tilbud. Tjek en måned i forvejen og tjek herefter med jævne mellemrum, når datoen nærmer sig.

  • Dagen er typisk ikke afgørende

Der er som sådan ikke en dag eller dage på ugen, som er billigere end andre. Der kan dog være ganske få kroner til forskel, men typisk er der kun en meget lille forskel på priser.

  • Store byer er dyrere

De store byer i Danmark samt i udlandet er typisk dyrere end de mindre byer. Det er selvfølgelig ikke særligt praktisk at booke en lejebil mange kilometer fra, hvor du skal bruge den, men hav det in mente.

  • Afhent og aflever samme sted

Hvis du afhenter og aflevere udlejningsbilen samme sted vil prisen næsten altid være billigere.

  • Opgrader lejebilen

Måske går dette lidt imod konceptet om billig biludlejning, men du kan oftest opgradere udlejningsbilen for få ekstra kroner. Ved at opgradere – især i udlandet – kan du gå fra en minibil til en medium, hvilket alt andet lige er mere komfortabelt.

  • Fyld benzintanken op, inden du afleverer bilen

Den nemmeste måde at spare på din billeje er at fylde tanken op, inden du afleverer bilen. Prisen pr liter benzin er ved selv at fylde tanken, vil være noget billigere end den pris, som udlejningsfirmaet vil tage for den samme mængde benzin. Grunden hertil er, at der kommer et gebyr på.

  • Har du en firmarabatkode?

En del virksomheder har lavet partnerskaber med de store biludlejningsfirmaer som Avis, Enterprise, Hertz og National. Herigennem vil medarbejder kunne få rabat, hvilket typisk vil ligge i størrelsesordenen 10 – 15%.

Med søgemaskinen på billige priser og tilbud på billeje på Billejer.dk hurtigt, nemt og gratis. På Billejer.dk finder du ligeledes en lang række danske og udenlandske biludlejningsfirmaer, hvor du kan leje din næste lejebil.

Scroll to Top