Ringen til hende

Kan du lige fortælle mig, hvorfor jeg altid er helt galt med min timing? Nu har jeg kæmpet i flere år for at finde ud af, at Valentines Day er i februar, og at november signalerer Black Friday. Det er ikke så nemt for mig det der med datoer og særlige dage. Og nu har jeg så lige fundet ringen til hende! Her i oktober. Det er jo helt forkert. Jeg burde have fundet den i januar i år. Så kunne jeg måske have friet til hende på Valentines Day. Men det bliver altså så først nu. Her i slutningen af oktober.

Den perfekte ring

Jeg har nemlig været på udkig efter ringe til hende i ret lang tid. Jeg har fundet den. Og jeg er parat til at købe den. I morgen. Jeg skulle bare lige tjekke min konto først. Og jeg kan se, at der er penge nok. Ringe til kvinder er jo ikke altid billige. Og den, som jeg har fundet til hende, er bestemt ikke billig. Faktisk er den meget dyr – men stadig billigere online hos Promiz: https://www.promiz.dk/. Men det er ikke, problemet lige nu. Nej, mit problem er, at jeg ikke helt ved, hvilken størrelse hun skal bruge. Den skal jo gerne passe perfekt på fingeren. Jeg har forsøgt at få hende til at tale om sine ringe. Men det var lidt for akavet for mig. Jeg kan jo ikke bare lige sådan spørge hende: ”Hvilken størrelse fingerring bruger du?” Det vil da være for oplagt.

Et lille trick til at måle

Så jeg har faktisk sneget mig ind på en farlig vej: Jeg har ’stjålet’ en af hendes ringe. Jeg tager den med hen til guldsmeden i morgen, så han kan måle størrelsen. Bagefter lægger jeg bare ringen tilbage. Og håber, at hun i mellemtiden ikke har savnet den. Faktisk håber jeg, at hun slet ikke opdager, at ringen mangler i få timer.

Scroll to Top