På jagt efter en låsesmed

Nu har du ledt efter en billig låsesmed i flere dage. De er ret svære at finde. Det er nemlig sjældent, at de tager telefonen. Og de har sjældent en telefonsvarer, som du kan lægge en besked hos. De har åbenbart travlt med at åbne døre og andre aflåste rum for andre mennesker.

Sikkerhed

Du skal bruge en billig låsesmed, fordi du har et skab stående ude i garagen. Inde i det skab har du gemt det skydevåben, som du har tilladelse til. Du skal have fat i det våben, fordi du har besluttet dig for at begynde at gå på jagt igen. Jagttegnet er blevet fornyet. Og du vil gerne have renset dit våben, inden det skal til godkendelse hos politiet. Og nøglen til skabet? Ja, den er altså blevet væk. Det er muligvis mange år siden. Det er i hvert tilfælde mange år siden, du sidst var på jagt.
Det undrer dig sådan set lidt, at du ikke kan finde nøglen til skabet. Men sådan er det altså. Og du vil sådan set også gerne tømme skabet for alt indholdet i det.

Du har nemlig en lille plan om, at der skal bygges et nyt og noget mere solidt skab i garagen. Bare sådan en indre lille forbedring. Det skal ikke være et særligt stort skab. Bare stort nok, til at du sikkert kan opbevare dine våben. Og det skal være sikkert, fordi du vil ikke have, at dine børn skal have adgang til det. Eller nogen som helst anden end dig. Og her vil du også gerne have et godt råd fra låsesmeden. Han må da vide, hvilke låse, der er bedst, når noget skal opbevares sikkert i et skab. Og våben er farlige. Så sikkerheden er din højeste prioritet.

På tide at finde en ny låsesmed

Den billige låsesmed, som du nu har ringet til i flere dage, har ikke svaret. Du har ikke kunnet lægge en besked til ham. Så du går ind på nettet, for at finde ud af, om nummeret faktisk er i brug. Du slår nummer og navn op. Der er ikke sådan et nummer i brug. Navnet er ukendt. Ok, du har altså fået et forkert navn og et forkert telefonnummer. Du ærgrer dig over ikke at have undersøgt det noget tidligere. Men nu ved du det. Så du leder efter en billig låsesmed på nettet. Det er jo meget nemt. Og der går da også kun et lille sekund, før du får en lang liste med navne og telefonnumre til låsesmede i dit område.

Du starter fra en ende af: Begynder at ringe op til låsesmedene på din liste. Den første du ringer til har telefonsvarer. Du lægger besked om, at du gerne vil have, at han kommer og åbner et skab for dig. Du beder ham om at ringe tilbage. Det gør han hurtigt. Faktisk gik er kun 10 minutter. Han kan komme og åbne skabet for dig om en lille times tid. Du takker og giver ham adressen. Du er kisteglad. Dit problem bliver løst. Og du glæder dig til at kunne komme på jagt igen.

Scroll to Top