Oplev campinglivets mange glæder

Brønderslev Caravan

Oplev campinglivets mange glæder med en ny eller brugt campingvogn fra Brønderslev Caravan. kør afsted til din næste destination Tag dit hus med på krogen af bilen og

Inden vi ved af det, er der snart sommer igen, og mange er allerede begyndt at glæde sig til næste års sommerferie. Der er mange måder at tilbringe sin sommerferie. Nogle vælger at tilbringe sommerferien hjemme i Danmark, mens andre vælger at tage sydpå.

Mulighederne er uendelige, hvad end man vælger at tilbringe sommeren i Danmark eller udlandet. Ønsker du en ferie med masser af frihed, og med mulighed for at spænde huset bag på bilen, og bare køre ud i det blå?

Bliv klar til campingferien med en ny eller brugt campingvogn

Med en campingvogn kan du nemt og hurtigt spænde huset fast på krogen af bilen, og køre afsted til din næste destination. Faktisk behøver du ikke engang at have en plan, når du kører afsted, for du kører jo med din bolig bagpå. Ikke nok med at der er en stor frihed, fleksibilitet og ingen tidsplaner at følge, så har du også stor mulighed for at udforske flere byer, eller lande på vejen.

Selvom det tager lidt længere tid at køre på ferie, så har du med campingvognen spændt fast på bilen, stor mulighed for at tage alt i dit eget tempo og lave en tur ud af turen på vej til den endelige destination. Går du med et ønske om at prøve campinglivet, og friheden der er ved at være campist? Eller er du blot på udkig efter en ny eller brugt campingvogn?

Hos Brønderslev Caravan og Trailercenter kan du købe nye og brugte campingvogne fra populære mærker, såsom campingvogne fra LMC, Hobby, Caravelair, Tabbert, Kabe og Eriba. Køber du en campingvogn fra en af nævnte producenter, kan du nemt udforske flere lande på turen, og samtidig overnatte i en lækker kvalitetsvogn.

Opgrader campingvognen med de bedste brands indenfor udstyr til campingvogn

Der findes et hav af forskelligt udstyr til campingvogne, der gør det muligt at indrette din campingvogn, lige som du lyster. Der findes masser af udstyr, og hos Brønderslev Caravan finder du, alt tænkeligt udstyr til din campingvogn og fortelt, så du kan nyde ferien i dejlige campingmøbler, lave et lækkert måltid på gasgrillen og opbevarer ting eller badedyr, i et opbevaringstelt til campingvogn.

Udover lækre møbler til din campingvogn, har du også mulighed for at opgradere din campingvogn med en ny aircondition, så I kan nyde en dejlig kølig campingvogn på en varm sommerdag. Når campingvognen skal placeres på campingpladsen, skal den ofte spændes af bilen og skubbes med håndkraft. Dette kan godt være en hård opgave, hvis ikke man er flere afsted. Derfor kan du med fordel opgradere din campingvogn med en elektrisk mover, så du kan styre campingvognen ved hjælp af en fjernbetjening.

Brønderslev Caravan og Trailercenter

Uanset om du søger en ny eller brugt campingvogn eller autocamper, bør du lægge vejen forbi Brønderslev Caravan og Trailercenter på Eventyrvej 18-22, 9700 Brønderslev. Brønderslev Caravan kan kontaktes på tlf.: 98 82 28 75 eller på mail: info@bctc.dk.

Scroll to Top