Montering af TV

TV på vægophæng

Der er rigtigt mange mennesker, der godt kan lide at se en film, inden de sover. Derfor er vi mange, som har anskaffet os et lille TV-apparat, som vi så kan nyde filmen, imens vi ligger eller sidder i sengen. Nu er det bare sådan, at ofte er væggene i almindelige menneskers soveværelser ’beklædt’ med klædeskabe. Eller værelset selv er så lille, at det sommetider kan være svært at få sat et Tv-møbel op inde i soveværelset. Et TV-apparat skal jo helst ikke stå for tæt på, men heller ikke alt for langt væk. Står det for tæt på os, når vi ser på det, kan det skade øjnene. Står det for langt væk, kan det være irriterende. Især hvis man ikke når at få læst undertitlerne. Hvad gør man så, når der ikke er vægplads til at få hængt Tv-apparatet op på? Det er heller ikke godt at placere apparatet lige ved fodenden af sengen.

Spar ikke på TV ophæng!

En løsning kan være at undersøge, om et af skabsdørene er stærk nok til at kunne bære et Tv-apparat og et TV ophæng. Det kræver dog, at du passer på – med kabler og TV-skærmen, når du åbner skabet. Det er ikke en ideel løsning. Men mulig.
En meget bedre løsning vil måske være at finde et TV ophæng, der monteres i loftet. Og det er bestemt muligt.

Fordelen ved, det er, at du faktisk har næsten frit slag for, hvor du kan hænge Tv-apparatet op. Det er sjældent, at vi har andet end en lampe eller to hængende fra loftet. Selvfølgelig skal du tage højde for selv skærmens størrelse, så du ikke ramler ind i den, når du åbner et af skabene. Men det er ikke andet end at bruge en måler, så du kan bestemme præcist, hvor skærmen skal hænge. Du kan såmænd også bare nøjes med at åbne skabsdørene, så du kan se det fysisk. Og er du heldig, at der er skydedøre på klædeskabene, så har du intet problem med, at døre og skærm støder ind i hinanden.

Kan også monteres i loftet

Et TV ophæng, som kan sættes fast i loftet, har ofte indbyggede funktioner, så du kan vippe TV-skærmen op og ned, og i nogle tilfælde kan du også dreje skærmen, så vinklen, du ser på skærmen, er korrekt, og du ikke ligger eller sidder og får hold i nakken, når du ser en film eller et afsnit fra dit yndlingsprogram. Sådan et TV ophæng har også styr på det der med kablerne. Der vil ikke være nogen kabler, der hænger ned fra loftet. De kan ligesom skjules inde i selve TV ophænget.

Godt til soveværelset

Det er med andre ord en god løsning til jer, som gerne vil nyde en film, inden I skal sove. Det er en diskret løsning. Det kræver lidt snilde at få sat selve TV ophænget op. Men det kan altså klares på ganske kort tid. Det eneste, du skal huske, er at anskaffe sådan et TV ophæng, der er stort nok til, at det kan huse skærmen – og helst til en god pris selvfølgelig. Men mon ikke at et TV ophæng, der kan bruges til et 55 tommers fjernsyn er stort nok?

Scroll to Top