Kurser i 365 fra Microsoft

kursus i microsoft 365

Det kan være lidt svært at bryde de gamle vaner. Et eksempel: Du er vant til at arbejde med en lap top, der ikke har et Windows styresystem. Du har aldrig arbejdet med Windows, og selvom det ligner det system, du er vant til, så er der nogle elementer, der fungerer anderledes. Det kan være irriterende hele tiden at komme til at lave fejl, fordi du har indarbejdet nogle vaner i den måde, du håndterer de forskellige applikationer på. Nu sidder du så og skal arbejde i Windows. Og du laver den samme fejl igen og igen. Fx så får du ikke gemt dokumentet korrekt, og du opdager, at du har flere konfliktende udgaver af den samme fil. Det er irriterende. Det driver dig til vanvid. Du skal nemlig til at sidde der og lave et større detektivarbejde: Undersøge hvilken fil du gemte sidst. Det må jo være den, der er den korrekte. Undersøge og dobbelttjekke, at de data du indsatte i filen nu, også er de korrekte. Der går for meget tid med det.

365 kurser er gode

Her er det, at jeg ville sige til dig, at du bør måske tage et af de Microsoft 365 kurser hos Peoplenet, der findes derude. Sådan et kursus vil hjælpe dig til nemmere at kunne bryde de gamle vaner, der volder dig problemer. Det er nemlig, sådan at når vi har en dårlig vane, så skal der bruges 5 gange mere tid på at bryde den, end det tog dig at opbygge den dårlige vane. (Nej, jeg siger ikke, at din vane er dårlig. Den er bare ikke god at læne sig til, når du arbejder med de specifikke applikationer.)

Sparer megen tid

Et Microsoft 365 kursus vil kunne hjælpe dig til at forkorte tiden, du skal bruge til at indarbejde en ny vane, som gør livet nemmere for dig, når du arbejder. Du vil nemlig få en god introduktion til, hvad Microsoft 365 er – og du vil få bedre indsigt i hele filosofien og opbygningen af applikationerne, du bruger. Har vi nemlig den rationelle forståelse for, hvordan de forskellige applikationer virker og spiller sammen, så har vi meget bedre kontrol over, hvad vi skal gøre. Derved kan vi tvinge os selv til at bryde den ’dårlige’ vane. Samtidigt vil vi også blive mere effektive, fordi vi spilder ikke tiden på unødvendigt detektivarbejde.

Du kan bestemt have udbytte

Måske vil du mene, at du ikke har brug for sådan et kursus. Det er naturligvis din ret. Du kender måske andre applikationer, der ligner dem, som findes i Microsoft 365 – eller Office 365 som nogle kalder det. Og ja, der er mange, der ligner. Men jeg kan af erfaring kun anbefale et Microsoft 365 kursus. Simpelthen fordi det hurtigt hjalp mig til at komme væk fra godt indarbejdede vaner, der fik mig til at lave nogle dumme fejl. Samtidigt gav kurset mig også den selvtillid, der skal til, når du skal lære en ny applikation at kende. Det kan nemlig godt være lidt skræmmende at kaste sig ud i. Især hvis man ikke kender til hele filosofien bagved. Du kan deltage i Microsoft 365 kurser mange steder både online og med fysisk fremmøde.

Scroll to Top