Legetøj med på ferien!

sexgynge guide 2022

Er I nogle af de lidt mere kinky par, der tager erotisk legetøj med på ferien, så er I bestemt ikke alene. Rigtig mange vælger at tage chancen og fylder kufferten med vibrator, dildoer og sågar sexgynger.

Vi kender alle historierne om personer, der har fået scannet deres kufferter i lufthavnen, hvor tolderne kan se indholdet. Indhold som kan være sexlegetøj… Heldigvis er der absolut intet galt med at bruge lidt hjælpemidler i sengen. Rent faktisk er det mere eller mindre blevet hvermandseje at have sengebordet fyldt med vibrerende ting.

Sexgynge med på turen

Udover det klassiske sexlegetøj er sexgynger gået hen og blevet utrolig populære de senere år. Grunden hertil er, at I som par kan afprøve sexstillinger, som ganske enkelt ikke ville være mulige uden den erotiske elskovsgynge.

Med en sexgynge kan I afprøve mere end 80 sexpositioner, mens kvinden eller manden svæver i luften og bare nyder det. En sexgynge kan lyde som noget stort og uhåndterbart, hvilket de skam også kan være. Men men, I kan også købe en såkaldt dørsexgynge.

En sexgynge til døren er en lille størrelse, som nemt kan pakkes diskret ned i kufferten. Når I så kommer frem på hotelværelset, monterer I den på under 60 sekunder, og så er det bare med at komme igang!

Udover dørsexgynger kan I også købe de klassiske og traditionelle gynger, som hænger fra en krog i loftet. Har I ikke plads til at hænge en krog, kan I i stedet købe en sexgyngestativ, hvorfra gyngen kan hænge.

Er I nysgerrige efter at se de mange sexstillinger og de mange typer sexgynger, så læs denne sexgynge guide 2022. På Sexgyngen.dk finder du en ultimativ, som indeholder videoer, billeder og masser af tips og tricks.

Scroll to Top