Hold miniferie i Danmark

Hold miniferie i Danmark

Der er mange gode grunde til at holde miniferie i Danmark, herunder især i Nordjylland. Uanset hvornår på året du finder vejen mod det nordjyske, kan du opleve den fantastiske natur, det smukke lys og den hyggelige, lune befolkning. Hos Rold StorKro er vi klar til at tage imod dig på din miniferie, så du kan opleve de naturskønne omgivelser, vi har at byde på i Nordjylland. 

Hyggelig miniferie på Rold StorKro

Når du har brug for en pause fra hverdagens travlhed, er en miniferie i skønne nordjyske omgivelser på Rold StorKro det oplagte valg. Her er der tid, plads og rum til at du kan stoppe op, trække vejret dybt og vende tilbage til hverdagen med batterierne ladet op på ny. Hos os kan du tage på miniferie alene, med din partner eller med hele familien. 

Uanset hvornår på året du planlægger din miniferie hos os, kan du være sikker på unikke oplevelser og at komme helt ned i gear. Vi mener, at naturen altid er i sæson til skønne oplevelser. Derfor kan du planlægge din miniferie i foråret eller sommeren og opleve naturen sprudle af liv, om efteråret når skovens blade smukt skifter til en gylden farve, eller i vinteren når skovens træer står nøgen for blade. 

Miniferie efter dine ønsker

Når du holder en miniferie på Rold StorKro, har du mulighed for at komme helt ned i gear. Vores kro er omringet af skønne skove, smukt lyng og mange bakker. Her er der mulighed for at trække en masse nordjysk luft dybt ned i lungerne. 

Vores kro ligger centralt placeret i Rold Skov, hvor du har mange muligheder for motion og andre aktiviteter. Desuden kan du finde vej mod Rebild Bakker og gå på opdagelse i det naturskønne område fyldt med mindre og større bakker. 

På Rold StorKro er du omringet af natur, som danner ramme for den perfekte pause fra hverdagen. Når du er på miniferie hos os, skal du forkæles. Derfor serverer vi i vores restaurant velsmagende måltider under hele din miniferie. 

Book dit ophold i dag

Hvis en miniferie i Danmark skønne Nordjylland lyder som det helt rette for dig, kan du allerede i dag booke dit ophold. Du kan kigge i vores kalender og se de mange arrangementer, vi har planlagt, som du ikke må gå glip af. Vi sikrer oplevelser i det grønne, som er de perfekte omgivelser til at stresse af i. 

Scroll to Top