Godt flyttefirma i Aarhus

Det er gået tjept. Vi skal flytte i den kommende weekend. Det er kommet fuldkomment bag på os. Men sådan er det, nogle gange. Ting kommer i bølger. Både de gode og de dårlige. Vi har valgt at sige, at dette er en god bølge.
Det hele startede med, at jeg søgte et nyt job. Sådan bare for at se, om jeg kunne komme til samtale. Jeg kom til samtale – og jeg fik jobbet. Det er et ønskejob. Det er et job, som er velbetalt. Det er et skridt nærmere for mig mod mit mål. Så jeg kunne ikke sige nej til jobbet, da de ringede og fortalte mig, at de gerne vil have mig. Min kæreste blev naturligvis overrasket – for ikke at sige overrumplet. Men han har taget det meget flot. Han har nemlig længe overvejet at sige sit job op. Han har penge nok til at kunne leve af dem uden at skulle være ansat resten af sit liv. Så da jeg fortalte ham om min mulighed, valgte han at sige jobbet op, så han kan flytte med mig. Jeg bliver nemlig nødt til at flytte til Aarhus.

Det er cool

Han sagde sådan meget cool, at det er helt fint med ham. ”Vi køber en lækker bolig i Aarhus, jeg bliver hjemmegående freelancer, når jeg har lyst, passer børn, når du er på arbejde, og vi finder ud af det.” Alt, det her skete for to uger siden.
I sidste uge skrev vi så under på aftalen om at købe en lækker bolig i Aarhus. Den ligger centralt, og vi kan godt se, at vi er privilegerede. Vi kommer til at bo et dejligt sted. Vi har en fælles fremtid, som faktisk ligner drømmen, mange mennesker har. Vi har tiden foran os. Vi er unge, og succes følger os. Det er da et privilegie.

Flyttefirma med god pris

Lige nu står jeg så her i joggingbukser, træsko og en slap hoodie og er ved at pakke de sidste ting ned. De har lige ringet til mig. Det var det flyttefirma i Aarhus, som gav os det bedste tilbud på flytningen. Deres mænd kommer om en time. De kommer for at hente vores møbler, og vil køre dem til Aarhus med det samme. De har travlt. De beder mig om at være hjemme, så de ikke skal vente. Jeg lovede dem at være her. Har sådan set ikke tænkt mig at forlade den gamle bolig, førend jeg har set, at de kører afsted mod Aarhus.

Lidt panik på falderebet

Alligevel går der lidt panik i mig. Normalt er jeg ret cool overfor den slags små pres fra virksomheder. Min panik går nok ud på, at jeg ikke er helt med i processen selv. Det hele er jo sket i løbet af mindre end 2 uger. Det er hurtigt. Mentalt kan jeg ikke altid følge med, når så store ændringer sker i mit liv så hurtigt.

Jeg sætter mig på en flyttekasse. Sender en sms til min kæreste. Han er på vej. Han ved, at jeg lige nu er lidt sårbar. Han ankommer på samme tid som flyttemændene. De får læsset alle vores møbler ind. Hej, Aarhus, her kommer jeg! Kender faktisk en, der i sin tid flyttede hele vejen fra Hongkong til Aarhus!

Scroll to Top