Godt arrangement

Det er lørdag formiddag. Jeg er lige vågnet. Kl. er 11. Jeg er lidt – nej meget – mat i sokkeholderne. Træt. Har vist også tømmermænd. Hvordan kom jeg egentlig hjem? Åh ja, jeg fik et lift af min kollega, som ikke havde drukket. Jeg havde drukket for meget. Men det var altså en ret sjov personalefest. Det var godt nok ikke det årlige, store firmaarrangement. Det var en personalefest for den afdeling, jeg er ansat. En lille fest. Men en heftig fest. Vores leder er en festabe. Han elsker at holde fest og er ret god til at finde på grunde til, at vi skal fejre et eller andet. Festen i går skulle vi holde, fordi han snart har været ansat i firmaet i 10 år.

Firmaevent

I næste måned finder han sikkert på en eller anden helt vanvittig grund til, at vi skal feste igen. Måske som en forsmag på de store firmaevent, som vi skal deltage i. Det kunne jeg sådan set godt forestille mig. Det årlige firmaarrangement inkluderer selvfølgelig også fest, men de plejer at lave det sådan, at vi også bliver rystet godt sammen – på tværs af afdelingerne – inden. De plejer at bruge et firma, der laver teambuilding til at komme og lede os igennem forskellige aktiviteter. Sidste år var det noget med skattejagt ved hjælp af GPS. Vi blev delt ind i små hold og skulle bevæge os fra det ene sted, i byen, til et andet, til et tredje osv. Det var faktisk ret skægt. Vi så dele af byen, hvor vi arbejder, som vi ikke anede, eksisterede. Vi havde problemer med at få GPS’en til at virke. Eller også så var det bare mit hold, der ikke forstod at bruge den rigtigt. Til at begynde med. Ved sted nr. 3 fandt vi da ud af, hvordan vi skulle bruge den. Og ja, vi blev da ret gode til det. Havde vi haft 4 steder mere at skulle besøge, end blot de 6, så tror jeg, vi havde fået flest point. Men pyt. Vi lærte det.

Lærte meget om hinanden

Vi lærte også hinanden at kende. Det var til tider lidt pinligt. Der var en på mit hold, som hårdnakket påstod, at han vidste bedre end os andre. Da han så endelig gav op og gav GPS’en til en anden, som faktisk vidste mere, end han gjorde, blev han lidt mopset. Det måtte vi så forsøge at løsne op for. Det lykkedes. Vi viste ham, at det er ok at tage fejl. Og faktisk, så tog GPS’en, også fejl et par gange. Når den skulle vise os vej, så kunne den fx foreslå, at vi kørte i den forkerte retning på en ensrettet vej.
Om vi skal på skattejagt igen i år, eller om vi skal lege røvere og indianere, ved ingen af os. Vi glæder os naturligvis til det store event. Men helt ærligt: De små personalefester, som vores afdeling holder, er altså de bedste. Vi er – på min afdeling – et fasttømret og ret godt team. Og vi ved det.

Scroll to Top