Gode flyttefolk i Aalborg

Der er en meget underlig stemning på kontoret. Sådan lidt vemodig – men også forventningsfuld. Aller er ved at pakke deres personlige ting i kasser. Kontoret skal nemlig flytte. Der er ikke tale om, at jeres arbejdsplads skal flytte til en anden by. Den skal bare flyttes om på den anden side af byen. Der er brug for større – og flere lokaler. I er i vækst, hvilket jo er dejligt. Men efter 15 år på det samme kontor er der også noget vemodigt ved at skulle til at sige farvel til kendte lokaler – og faktisk også til naboerne til lokalerne.

Professionelle flyttefirmaer

I er ved at pakke jeres personlige ting ned, imens folkene fra et flyttefirma fra Aalborg er ved at se på alle kontormøblerne og inventaret, som skal flyttes ind i de nye lokaler. De vil gerne lige danne sig, et indtryk af, hvor stor en flyttevogn de vil få brug for. De vil naturligvis sørge for, at alt inventaret bliver flyttet i løbet af weekenden. Det vil stå parat til brug på mandag, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at møde til tiden, mandag morgen. Åh ja, det kan jo godt tænkes, at internettet ikke fungerer. Sådan er det jo altid med flytninger: Telefonselskabet kan aldrig få tingene færdige til tiden. Og der kan derfor være knas med det. Men det er jo ikke jeres problem. I kan bruge tiden til lige at finde jer til rette i de nye lokaler på mandag.

Husk at skrive på kasserne

Imens I er ved at pakke ting ned i mindre kasser, får I besked på lige at skrive uden på dem, hvor flyttemændene skal placere dem. I skal jo sidde i nye konstellationer på den nye arbejdsplads. Så det vil lette flytningen, hvis I skriver, hvor kasserne skal stilles, så I ikke får skader af at bære rundt på dem. Flyttefolkene har fået en liste med navne og et ’kort’ over, hvor I skal sidde. Så I skal bare skrive navn på kasserne. Fint nok. Nemt. Det kan være lidt tungt at slæbe en kasse, der er fyldt med papirer fra en eller flere af sagerne, som I arbejder med. I har dog også fået besked på lige at sortere jeres sager: De sager, der er afsluttet, skal I ligge i kasser, hvorpå I bare skal skrive ”Opbevaring”.

De tilbyder også depotrum

Jeres sekretær vil møde søndag eftermiddag og få pakket sager, der skal til opbevaring i depotrum her i Aalborg ud, og hun vil sørge for, at de kommer til at blive opmagasineret med sagsnumre og datoer, så det vil være nemt for jer at finde dem nede i virksomhedens nye bibliotek. Den forventningsfulde stemning overtager dog det vemodige. Det bliver lækkert at flytte ind i nye og moderne lokaler – hvor der både er plads og mere lys.

Jeres håb er bare, at der ikke går noget i stykker under selve flytningen. Det vil jo være katastrofalt, hvis den store kopiermaskine bryder sammen. Men ja, flyttefirmaet i Aalborg har stor erfaring med flytning af kontorinventar og kontormaskiner. Så det skal nok gå, uden at der vil være problemer på mandag.

Scroll to Top