God rengøringsservice

man walking on stairs

Her i påskeferien har i fået lavet om på kontoret. Alle medarbejdere blev sendt på påskeferie – så håndværkerne kunne komme til i fred og ro. Gulvbelægningen skulle skiftes. I havde store væg-til-væg tæpper liggende. Men: Slitage og støv har været et problem: I har medarbejdere, der lider af allergi overfor støv. Og så har I også medarbejdere, der snublede i det slidte tæppe og kom alvorligt til skade. Så: Det her med støv og arbejdsskader, skal I have aflivet.

Undgå støv

Det er nu gjort, fordi I har fået lagt linoleum på gulvene. Dertil har I fået malet alle væggene på kontorerne. Det er blevet flot. Ikke bare hvide vægge. Der er kommet farver ind. Og ja, de nye vinduer, som I længe har lovet alle, ville blive sat ind, er nu på plads.

Opgaven er derfor nu, at I finder det professionelle rengøringsfirma, der specialiserer sig i kontorrengøring, som I kontaktede inden kontorfornyelserne startede. Det var faktisk det firma, som rådgav jer med hensyn til at fjerne tæpperne og lægge linoleum på gulvene. Du kan huske, at du talte med dem, fordi du egentlig var lidt utilfreds med det firma, der sørgede for rengøringen på kontoret. Det var som om, at de ikke rigtigt fik gjort rent i alle kroge og hjørner. Det var ellers et gammelt firma. Godt kendt i byen. Men som sagt. Du var ikke tilfreds.

Google hjælper

Du havde derfor været på Google for at søge efter et firma, der varetager erhvervsrengøring. Du søgte efter firmarengøring i Aarhus og fandt firmaet, som gav dig de gode råd. Og hvad er der så sket? Du har naturligvis fået smidt telefonnummeret til firmaet væk. Det ærgrer dig. Men sådan fungerer du: En ting ad gangen – og når den er gjort, så væk med alt det papir og de små post-its. Du kan lige præcist godt huske den der lyserøde farve på den post-it, du skrev firmaets telefonnummer på: ”Rengøringsservice i Aarhus – tlf.” Men nu er den væk. Og du har ikke tænkt på at gemme telefonnummeret. Så: Du må lede efter firmaet igen.

Det endte med Aarhus Ren

Så du åbner Google: ”Firmarengøring i Aarhus”. Søgefeltet genkender din søgning og udfylder hele sætningen selv. Det gik hurtigt. Du fandt firmaet. Du kunne genkende forsiden lige med det samme. Du scroller derfor ned til det punkt, hvor du kan se, hvor du kan kontakte firmaet. Skriver telefonnummeret på en ny post-it, som du klistrer på din PC skærm. Du skal huske at ringe op i morgen. Lige nu er det for sent.

Du logger ud fra din PC. Slukker den. I skal spare på strømmen. Du finder bilnøglerne frem og går ned til bilen. Tænker lidt over, hvilke krav du vil stille til kontorrengøring. Det er jo en service, som du ved, at du skal betale for. Mentalt laver du en lang liste over spørgsmål, du har til firmaet og den rengøringsservice, som du gerne vil have. Der skal være rent. Hver dag. Og det skal ikke kun være på kontorerne. Det skal også være i køkkenet. På toiletterne. I arkivet.

Scroll to Top