Forsinket til Paris

Fly til Paris

Egentlig ville I gerne have været taget på ferie i Paris i julen. Det blev aflyst. Din partner blev smittet. Det var ikke alvorligt med sygdommen. Men det skræmte jer. Så I aflyste turen. Ærgerligt, men det rigtige at gøre. Og nu, hvor I begge to er raske, så er modet ved at vende tilbage. I sætter jer derfor ved jeres pc’er og leder efter billige flybilletter til Paris. Rejsen skal ikke ske nu eller i morgen. I leder bare. I vil gerne have billige flybilletter, så budgettet ikke væltes. I har også en tanke om, at I vil afsted i påsken eller pinsen. Det kommer lidt an på jeres muligheder for at få nogle fridage.

Første gang i Paris

Imens I nu sidder der og leder efter flybilletter. Det er jo faktisk ret hyggeligt efter en lang dag på arbejdet at sidde med benene oppe i hver sin ende af sofaen og se på priser på flybilletter, så taler I da også om, dengang I var i Paris første gang. I var meget forelskede. Du friede måske til din ægtefælle i Paris. I havde haft en god tur. Det eneste, I helst ikke vil huske fra den tur, var den flyforsinkelse – selvom der er erstatning, som forhindrede, at I kom i operaen den aften. Flyforsinkelsen bevirkede jo, at I ankom alt for sent til at kunne nå at tjekke ind på hotellet, få klædt om og finde en taxa.

Middag på en bistro

Derfor gik i bare ud og fik en god middag på en rigtig dejlig bistro, hvor der var liv og god mad. Det var en vidunderlig tur, som jo endte med et bryllup nogle måneder senere. Den stemning vil I gerne genopleve. Forståeligt nok. Og det kommer I også til. Så længe I bare formår at hygge jer med at lede efter de rigtige flybilletter til Paris og det rigtige hotel.

Scroll to Top