Florida for golf og SEO

Kombiner golf og SEO

Kender du talemåden “Hvis bjerget ikke vil komme til Muhammed, må Muhammed komme til bjerget”? Det var med den i baghovedet, jeg sammen med min nærmeste medarbejder for nogle år siden tog en drastisk beslutning, der skulle vise sig i den grad at bære frugt. Jeg besluttede nemlig at rejse over Atlanten sammen med min medarbejder for at holde en hel dag i selskab med en gut, der er kendt som den bedste på sit felt: Google optimering. Så vi rejste over med Delta Airlines, og en skøn morgen ankom vi så til det sted, hvor han holdt til dengang: Heron Bay. Det er også stedet med en af de bedste og mest luksuriøse golfbaner i Florida.

SEO på steroider

Vi mødtes med Thomas om morgenen i hovedklubhuset for det “gatede community”, hvor han boede. Også der var der styr på det hele og ganske luksuriøst:

Her lærte vi SEO en hel dag

Som du kan se, var der utroligt lækkert. Vi tilbragte hele dagen med at lære om SEO målrettet vores specifikke behov. Og man kan roligt sige, at det var på steroider, for vi blev begge pumpet fulde af viden og helt specifikke tiltag, vi kunne benytte, når vi kom hjem igen fra rejsen.

Så var det golf

Som nævnt kan vi jyder jo godt lide at udnytte mulighederne, når de nu foreligger. Derfor brugte vi et par dage på at spille golf. Både i Heron Bay og på et par andre baner i området, og det var en sand fornøjelse!

Man skal dog holde godt øje, når man opholder sig på golfbaner i Florida:

Alligator på golfbanen

Ja, der ER faktisk masser af alligatorer i Florida, og da Everglades er lige udenfor hegnet, kommer de indenfor på golfbanerne ganske ofte. Læs lige artiklen om gode råd til ferie i Florida.

Kombination af forretningsrejse og fornøjelse

Ofte kan man kombinere en forretningsrejse med fornøjelse uden at gå på kompromis med skattefar. Da vi er i underholdnings- og rejsebranchen, var der for os tale om en 100% studietur, hvor vi dels fik den marketingmæssige rådgivning af Thomas, og dels fik vi studeret den amerikanske måde at håndtere service og gæster på via vores golf.

Generelt skal man dog være forsigtig med rejser, der indeholder både forretning og fornøjelse, når man afskriver dem i regnskabet. Tal med en kompetent revisor, hvis du er det mindste i tvivl – det er bedre end at komme i problemer senere.

For mig som virksomhedsejer var den omtalte rejse her en kærkommen mulighed for at belønne en ær medarbejder, der har fulgt mig i tykt og tyndt i mange år. Den slags skal man ikke undervurdere i en tid, hvor der er kamp om de virkeligt kompetente folk!

Tak til:

Heron Bay

Concept Interest

Delta Airlines

Scroll to Top