Flersproget massage i hovedstaden

Massage udført på patient i København

Du kender det godt: Det er pivkoldt udenfor. Og du skynder dig bare. Går lidt hurtigere, end du plejer, fordi kulden bider virkeligt. Du når hen til din massørs klinik – og du ånder lettet op. Du hænger overfrakken op. Den er næsten frossen. Men i klinikkens lokaler er der lunt. Du får lov til at klæde dig af, og du kan lægge dig til rette på bænken. Din massør i Valby har sat hyggelig julemusik på. Han nynner faktisk med på nogle af melodierne. Han begynder at massere din krop – og du kan næsten ikke undgå at falde i søvn.

Så behageligt

Det er bare så behageligt at blive æltet igennem. Sådan fra top til tå. Og det der skulderparti, der altid volder dig lidt besvær, får også en god tur. Massøren ved, hvor dine svage punkter er. Og han ved, hvad hans skal gøre ved dem. Du nyder det. Får slappet helt af. Du tænker også på, at det var en gave fra himlen, at din søster sendte dig til den klinik med massage i Valby i København for at få massage. Hun kendte til klinikken, fordi hun havde haft en sportsskade, som en fysioterapeut, der også arbejder på klinikken, havde genoptrænet hende efter. Det var her hun havde set, at der også var mulighed for at få sportsmassage. Hun havde derfor anbefalet klinikken til dig, da du fortalte hende, at du ledte efter et godt sted med massage.

Der kommer du igen

Hun gav dig telefonnummeret til klinikken. Du havde fået en aftale, hvor du kunne komme og prøve at få massage hos dem. Det havde bare været så skønt, at du besluttede på stedet, at det ville blive til et langvarigt bekendtskab. Det har det da også allerede været. Du har jo fået massage en gang om ugen på den bestemte klinik i mere end et år nu. Der har kun været en enkelt uge, hvor du ikke fik massage. Og det var en katastrofal uge. Alt gik galt.

Du ligger nu på bænken og venter på at massøren får varmet sine hænder. De skal jo ikke være sådan et par kolde lapper, der rammer din krops hud. Og ja, du har det bedst, når han lige stryger hænderne op og ned over ryggen på dig. Når han så efter ganske få minutters massage næsten har fået dig til at falde i søvn, fordi alle de spændte muskler begynder at løsne sig, så er det jo, at du bliver bedt om at vende dig om. Det kommer altid som et lille sjovt chok.

De udenlandske i København elsker stedet

Men når han har fået masseret benenes muskler, så er du bare i himlen. Der er intet, der kan få dig til at ændre din vane med at gå til massage en gang om ugen hos ham. Det har du lovet dig selv for længe siden. Og din massør er da glad for at have en tilfreds kunde. Og bliver du spurgt af en kollega, om du kender til et godt sted med massage, så er det altid klinikken med Copenhagen massage på engelsk, som du anbefaler.

Scroll to Top