Fillers i læberne

Sødt smil efter behandling med fillers

Har du også en følelse af, at du ser sur ud, når du kigger på dig selv i spejlet hver morgen? Og selv om du ikke er sur, så er det ikke et rart billede at se af sig selv – det kan være lidt svært at acceptere. Måske er du ikke den person, der vågner lige med det samme, når du ser dig selv i spejlet. Men på et eller andet tidspunkt, så bliver du måske irriteret over at se, at mundvigene ligesom hænger lidt. De får dig til at se sur ud. Og den morgen, hvor dit barn spurgte dig, om du var sur, gik det helt op for dig: Der skal gøres noget ved de nedhængende mundvige. Du har da ikke lyst til at skulle overbevise alle om, at du er glad. Det skal de kunne se på dig. Ikke at du absolut skal smile og grine højt. Du vil bare ikke misforstås, fordi du er lidt tavs, indtil du har fået dagens første kop kaffe.

Fillers er svaret

Det kan du faktisk godt få gjort noget ved – de nedhængende mundvige, altså. Dit humør skal der foreløbig ikke gøres noget ved! Mundvigene kan hæves med en filler behandling der giver større læber. Og det behøver ikke at være en langvarig og farlig behandling. Men det kræver, at du får en ekspert til at hjælpe dig. Og helst én, der har erfaring, og som vil råde dig. Hvorfor? Svaret er kort: Meget ofte ser vi, at en person, der har nedhængende mundvige, også har en rynke på hagen. Den ligger ligesom vandret lige under underlæben.

Ser sur ud

Den kan være medvirkende til, at du ser sur ud. Og måske er det i virkeligheden ikke så meget mundvigene selv, der skal gøres noget ved. Måske er det den vandrette rynke, som gør, at du virker sur. (Uden at være det.) Det vil en ekspert – eller en speciallæge – kunne forklare dig. Måske har du brug for en kombineret behandling, hvor du både får en behandling med fillers og måske også botox sådan, så både mundvigene bliver sendt i den rigtige retning, og den vandrette rynke på hagen bliver glattet ud. Det er det, en ekspert kan give dig gode råd om. Så tal med lægen, inden I påbegynder behandlingen.

Lyt til speciallægen

Speciallægen vil måske råde dig til at vente med at få den ene eller anden rynke fjernet. Måske kan han foreslå en behandling, som kan medvirke til, at fremkomsten af nogle rynker forsinkes. Det kommer helt an på, hvad dit ’problem’ er. Og det varierer også fra menneske til menneske. Lægen skal nok også lige have lov til at se nærmere på din hud. Hvordan reagerer den på forskellige behandlinger? En filler behandling kan nemlig være lidt ’voldsom’ efter behandlingen: Der kan komme lidt blå eller røde mærker der, hvor filler-midlet er blevet sprøjtet ind i huden. Normalt er det dog en bivirkning, som vil forsvinde meget hurtigt: Forestil dig, at du har slået dig selv på kinden: Har du ikke et rødt mærke der, hvor fingrene ramte kinden? Det er lidt det samme, der sker, når man får lagt fillers ind i huden.

Scroll to Top