Ekspertise i stress

Her i løbet af de sidste måneder har jeg virkeligt fået ret mange henvendelser fra folk, der ikke ved noget som helst om stress. De har spurgt mig, om de kan følge den stresscoach uddannelse, som jeg tilbyder online. Lad mig lige understrege, at jeg ikke tilbyder en stresscoach uddannelse. Jeg tilbyder et lille introduktionskursus til, hvad coaching i det hele taget er. At de læser, hvad jeg skriver, som at det er en uddannelse, de kan få certifikater og papirer på, er forkert. Jeg lover intet.Hvis de vil det, skal de i stedet tage en certificeret uddannelse til stresscoach!

Filosofien

Jeg skriver intet om, at de får bevis på, at de har fulgt kurset. Det, jeg skriver, er, at jeg tilbyder dem at komme på mit kursus, hvor jeg gennemgår min filosofi om holistisk helbredelse af mentale sygdomme. Jeg nævner stress, som kan være en årsag til mental sygdom. Jeg skriver intet om, at jeg kan lære folk at helbrede sig selv eller undgå stress. Det undrer mig meget. Teksten på min hjemmeside har været den samme i rigtigt mange år. Jeg har ikke ændret noget. Så hvorfor er der så lige nu en kæmpe interesse for mine holdninger til behandling af fx stress?

Jeg er ikke helt med

Jeg fatter det ikke helt. Jeg kan forklare en del af interessen med, at folk har haft tid til at tænke sig om, fordi de har været nødsaget til at blive hjemme, og ikke forbruge så meget. Det har måske gjort dem stressede. Og nu vil de måske have hjælp til selvhjælp? Jeg kan ikke sige det helt bestemt. Men det er mit indtryk. Hvorfor ringer de ellers for at høre om, hvad kurset indeholder, og om de kan hjælpe sig selv og andre efter at have fulgt kurset. Jeg svarer altid, at jeg ikke kan give dem svar på det. Jeg kan give dem min mening om, hvad man kan, og bør gøre.

Scroll to Top