Brusevæg af glas

Brusevæg

Det er altid en udfordring, når badeværelset skal renoveres. Det er slet ikke ualmindeligt, at når vi køber en ny bolig, så er nogle af de rum, som vi først sørger for at få moderniseret, er badeværelser og køkkenet. Det er der jo en god grund til: Det er de to rum, som vi benytter meget – hver eneste dag. Det er rum, der skal fungere for os. Vi skal kunne bevæge os frit ude på badeværelset uden at risikere at slå os på hårde håndvaske eller andre møbler, der står derude. Og vi skal nemt kunne finde ind under bruseren tidligt om morgenen.

Modernisere badeværelset

Hvis du står med den udfordring at skulle modernisere et badeværelse, så vil jeg anbefale, at du tænker over følgende, inden du kaster dig ud i projektet: Funktionalitet, ventilation og lys. Intet er værre end et mørkt badeværelse. Og ja, selvom der er et vindue i badeværelset, som både giver lys, og som kan hjælpe med udluftningen, så begår mange den grusomme fejl, at de murer en bruseniche, der så sørger for, at lysindfaldet fra vinduet bliver utilstrækkeligt. Du kender det godt: Du har lige fået shampoo i øjnene, og det svier.

Få en brusevæg af glas

Imens du famler efter en klud, så du kan tørre øjnene, kan du slet ikke se – og står du i en mørk bruseniche, så kan det udvikle sig til et mareridt. Jeg vil derfor anbefale, at du overvejer at sætte en brusevæg af glas op i stedet for at få en muret. Det vil sikre, at der er mere lys. Du skal bare sørge for, at den brusevæg, som du skal have sat op, er godkendt. En almindelig glasplade kan ikke udgøre det for en væg. Og hvis du vil have farver ind i badeværelset, så køb en brusevæg med farvet glas. Om glasset skal være klart, eller frosted, er op til dig.

Scroll to Top