Billigste flybilletter?

Rejsepriser.dk hjemmeside til at finde billige flybilletter

Bilen er lige blevet parkeret. Du er kommet indenfor. Du sparker stiletterne af. De får lov til at ligge der i hjørnet til i morgen. Du gider ikke – at samle dem op og sætte dem på skohylden. Trætheden overvælder dig. Du kan høre latter inde fra TV-stuen. Det er din søn og hans veninde. De spiller et eller andet game, som giver dem lov til at strejfe hinanden – sådan fysisk. Sødt. Teenagers. Puppy love. Ok. Du går ind og hilser på dem. De er søde, sådan som de sidder der og gamer. Du fortæller, at du har købt frisk frugt, at du er træt og går ovenpå for at få en lur. De smiler, siger tak og render ud i køkkenet.

Synonymet for billige flyrejser

Du går op til soveværelset, tager behagelige klæder (klude?) på. Vil gerne lægge dig og slappe af. Men et eller andet sted, er der noget, der trænger sig på: Du vil gerne afsted på en af de der ultrabillige afbudsrejser. Bare et eller andet sted, hvor der er sol, varme og søde mennesker. Et sted, hvor du kan glemme pligter og ansvar. Du graver din tablet op fra den store taske. Åbner browseren og begynder at lede efter billige rejser. Du ved udmærket godt, at i dag er Rejsepriser.dk synonymt med billige flybilletter.

Du finder massevis af rejser til Spanien. Der er også nogle eksklusive charterrejser til Thailand. Gider du det? Spanien? Thailand? Du kigger nærmere på rejserne til Spanien. De fleste afbudsrejser går til Malaga. Gider du det? Det er jo dér, alle de andre opholder sig her i vinterens forløb. Nej, det skal ikke være en smuttur til Malaga. Så hellere et eller andet folkekært sted – måske Mallorca. De siger jo, at der er smukt, når man kommer lidt uden for de store turiststeder.

Du er nok for træt lige nu

Din tablet falder på gulvet. Du er ved at segne af træthed. Tabletten samler du op. Der er ikke sket noget med den. Men du forstår, at du må lægge den fra dig og få noget søvn.

Du lægger hovedet på puden og øjnene lukker sig. Du sover tungt – og godt. Efter en times tid vågner du med masser af energi i kroppen. Du undrer dig over, at din tablet ligger ved siden af dig. Har du nu igen købt et eller andet unødvendigt. Du åbner tabletten. Nej, du har set på rejser til Spanien og Thailand. Du har ikke købt en rejse endnu. Det kan du se. Men det har du bestemt en intention om at gøre i aften.

Charterrejse eller hvad?

Om det bliver en afbudsrejse eller en af de der charterrejser med fly og hotel, har du ikke helt bestemt dig for endnu. Du har bare besluttet, at når du finder en af de billigste rejser, så slår du til og tager afsted. Helst snarest muligt. Du går nedenunder. Din søn og hans veninde snakker roligt med hinanden. De har spist frugt. Og du er glad, fordi du har indhentet lidt af den søvn, du mangler. Du spørger, om de kan styre sig selv, huset og hunden, imens du tager til Spanien i en lille uges tid. Du har tænkt dig at købe en charterrejse, som fører dig til Ibiza. Nu om dage ville jo helst rejse med fly.

Scroll to Top