Behandling i Værløse

rygsmerter og kiropraktik

Nu skal du høre her. Hvis du bor i Værløse, så har du en fordel, som mange må undvære. Det handler om en kiropraktor i Værløse – ham her. Han skal have den bedste anbefaling herfra. Hvorfor dog det? Spørger du sikkert. Forståeligt nok. Men her kommer baggrundshistorien. En veninde havde i mange år døjet med smerter i ryggen. Det er der i og for sig ikke noget usædvanligt i. Mange af os har tit ondt i ryggen. Vi går til lægen, får noget smertestillende og en henvisning til en fysioterapeut, som gør, hvad han eller hun kan for at lindre smerterne. Det hjælper. Vi lærer at bruge vores krop rigtigt, så vi undgår rygsmerter.

Min venindes ryg

Dette skete også for min veninde. Hun kom til en dygtig fysioterapeut, som virkeligt gjorde alt for, at hun kunne blive smertefri. Det var bare sådan, at fysioterapien ikke rigtigt fungerede. I det mindste ikke godt nok. Efter nogle skift imellem forskellige fysioterapeuter – uden bedre resultater – gik hun så til lægen igen. De fik en lang samtale om behandlingsforløbene og smerterne – var der en lindring? Skulle de fortsætte med fysioterapi? Efter samtalen besluttede hun sig så for, at hun ville prøve med akupunktur. Hun fik 2 behandlinger. Det virkede ikke godt. Hun var faktisk også bange for nålene.

Prøv kiropraktisk behandling

Hun besluttede sig for at prøve at gå til en kiropraktor. Og hun fandt den kiropraktor i Værløse, som jeg anbefaler her. Det var en forholdsvis ung mand, men han virkede meget kompetent på hende, så hun satte sin lid til ham. Det første, han gjorde, var at tage en masse røgten billeder af hendes ryg. Det undrede hende lidt. Men han forklarede hende – efter at have studeret billederne grundigt – at hun faktisk har en skæv ryg, og det er grunden til at hun har rygsmerter. Fysioterapien har ikke kunnet afhjælpe den skæve ryg, men den har heller ikke gjort skade på hende, fordi den har sikret, at hun har en god rygmuskulatur. Han forklarede hende, at han kan hjælpe hende med at få ryggen rettet. Måske ikke så den bliver totalt tekstbogsperfekt – men næsten. Og i hvert fald vil hendes ryg ikke være mere skæv end så mange andre menneskers. Mennesker, der ikke døjer med rygsmerter. Vi er jo aldrig født perfekte.

Det var det der skulle til

Kiropraktoren i Værløse startede behandlingen. Det var vist noget med, at han hev og trak i hendes ryg. Vendte og drejede hende. Hun hørte knogler, der knækkede – troede hun. Det var ikke sjovt for hende at høre på. Men det gjorde faktisk ikke ondt på hende at blive æltet, drejet og trukket i rygsøjlen. Efter to eller tre behandlinger begyndte hun at kunne mærke en forskel. Smerterne fortog sig. Og ja, hun blev faktisk et meget gladere menneske igen.

Hun går stadigvæk hos sin kiropraktor, og hun fortæller, at de har fundet en god løsning, så hun ikke skal høre på de der knæk, som gør hende en smule bange. Hun siger også, at hun kan mærke, at smerterne vil forsvinde. Hun er glad og taknemlig for, at hun fandt kiropraktoren. Hurra fra min side.

Scroll to Top