Bedste kontorstole?

Ergonomi på internet cafe

Jeg har købt en lejlighed inde i centrum. Det er et investeringsprojekt. Jeg har overvejet at renovere lejligheden til bolig, men det vil blive for mange omkostninger i forhold til det afkast, jeg kan få. Huslejen, som jeg vil forlange, er der vist meget få mennesker, der har råd til at betale. Så jeg må tænke i andre baner. En af de baner, jeg har tænkt i, er at omdanne lejligheden til sådan et kontorfællesskab, hvor en freelancer fx kan leje sig ind for en uge eller flere måneder. Jeg har jo opdaget, at det bliver mere og mere populært blandt freelancere især at arbejde fra kontorfællesskaber.

Sparring

Det giver dem en mulighed for at få sparring med andre ligestillede. Og det giver dem et sted at skulle hen, når de skal på arbejde. Det er jo ikke alle freelancere, der er glade for at gå på café og benytte caféens Wifi, selvom det ofte er gratis. Det koster mindst en kop kaffe. Og så er der freelancere, som har en bolig, men som gerne vil væk fra deres bolig i nogle timer hver dag. Så jeg tror faktisk, at det kan blive en rentabel forretning for mig. Naturligvis vil det kræve, at jeg renoverer lejligheden. Men jeg tænker, at hvis jeg gør det på den rigtige måde og sørger for, at kontorfællesskabet bliver rigtigt lækkert, så vil der være mange, der gerne vil leje en plads i det.

Ergonomiske kontorstole et must

Når jeg siger, at det skal være lækkert, så tænker jeg på sådan noget med, at der skal være lyse rum og plads til gode skriveborde og ergonomiske kontorstole. Ikke noget med små vaklende borde eller jernhårde taburetter, der bare ridser gulvene. Der skal være god belysning, så ingen af lejerne risikerer at få problemer med øjnene. At arbejde ved en skærm kræver lys. Det ved jeg, at der er mange, der ligesom glemmer. Mangel på lys i et kontor kan give hovedpine. Problemer med synet. Og dermed også andre arbejdsskader. Ja, jeg tror, at det er den bane, jeg skal ned af, når jeg nu tænker efter. Det her med at leje lejligheden ud til en familie er ikke løsningen. Det kan måske være, at det ville være den stabile løsning. En fast husleje, så længe kontrakten gælder.

En ide der skal udføres

Løsningen med et kontorfællesskab giver måske ikke en stabil indtægt hver måned. I det mindste til at begynde med. Men jeg kan godt lide spændingen, ved det. Jeg kan godt lide at se ’forretningen’ udvikle sig. Så ja. Det bliver den vej, jeg går.
Så jeg skal finde elinstallatør, maler, montør til de nye vinduer og selvfølgelig skal jeg købe kontormøbler. De freelancere, der lejer sig ind i mit kontorfællesskab, skal have det bedste.Jeg har muligvis en snert af ADHD i den forbindelse, men det er kun godt.

Køkkenet skal ikke nødvendigvis være det mest eksklusive. Det skal være pænt og funktionelt. Jeg tror dog næppe, at der bliver brug for ovn og pizzasten. En mikrobølgeovn og en elkedel er vist tilstrækkeligt. Lidt grej til at spise og drikke fra. Og så skal der naturligvis hæftes et professionelt rengøringsfirma på, så stedet er rent.

Scroll to Top