Lån penge med billigt banklån online

Lån penge til ferie, forbrug og meget andet på 2 minutter!

“At rejse er at leve”, men det koster, så lån penge online nemt, hurtigt og billigt, ja endda gratis, her på siden. Se vores sammenligning og læs vores guide omkring de mange hurtige lån på nettet, som kan finansiere din drømmeferie på 2 minutter.

Lån penge

Lån penge gratis og rentefrit

Lån penge gratis og rentefrit var tidligere helt utænkeligt, men sådan er det heldigvis ikke længere. Lån uden renter og gebyrer tilbydes af en lang række låneudbydere, som det fremgår af ovenstående lånesammenligner.

Lån rentefrit i 30 dage er i den grad noget, som vi danskere har taget til os. Der bliver optaget mange tusinde gratis lån hver uge i Danmark, og tallet er stødt stigende, viser de seneste prognoser.

Lån 4.000 kr. i 30 dage og betal 4.000 kr. tilbage, det er til at forstå, og der er ingen skjult dagsorden! Kviklån første lån gratis er et tilbud til alle nye kunder, som ikke tidligere har lånt penge hos den pågældende udbyder.

Gratis og rentefrit lån 18 år og opefter og med ganske overkommelige krav, som vi kommer nærmere ind på senere i artiklen. Så står du og mangler fra 500 kr. og op til 15.000 kr., og har du ikke tidligere lånt penge hos udbyderen, ja så er der også et gratis lån til dig!

Hurtig lån

Man kan vel sige, at betegnelsen “hurtig lån” er meget sigende for det at låne penge med det samme. Hurtiglån nu kan foregå på flere måder, idet at der findes en række forskellige lånetyper på markedet. De mange lånetyper har forskellige navne, men i bund og grund dækker de oftest over stort set den samme ydelse.

Se de bedste rejsetips

Fælles for alle hurtige lånene er blandt andet, at du kan bruge pengene på præcis det, du har lyst til. Långiveren blander sig ikke i, om pengene skal bruges på en ny vaskemaskine, bil, scooter eller ren og skær fornøjelse og selvforkælelse.

Derudover skal du, som låntager, ikke igennem en omfattende kreditvurdering, men du skal blot kunne opfylde 4 simple krav, som vi kommer nærmere ind på senere i artiklen.

Inden vi kigger på de mange betegnelser, så er det måske vigtigt at forklare, hvordan det overhovedet er muligt at låne penge hurtigt, ja sågar ultra hurtigt! Fra du går i gang med ansøgningen, og til du trykker “send”, går der typisk ikke mere end 2 minutter; dette skyldes indførelsen af NemId.

Hurtige lån med NemID er hovedårsagen til, at du kan låne penge med hurtig udbetaling på nettet. Lån penge nu og her var ikke muligt på samme måde, før NemId kom til, da låneprocessen var langt mere indviklet og langsommelig.

Hurtig lån til unge fra 18 år

Er du fyldt 18 år, så kan du også låne penge online. Hurtiglån til unge på 18 år og opefter er et stort hit, som mange benytter sig af. Det kan være hårdt at stå på egne ben, og skal du flytte i egen bolig, så er der rigtig mange udgifter forbundet hermed.

Hurtig lån til unge er en hjælp, hvis du ikke kan få midlerne til at slå til. Det er dog vigtigt at pointere, at det er bedre at spare op, end det er at låne penge. Se eventuelt om du kan få et fritidsjob eller tag noget overarbejde, hvis det er muligt. Lån penge 18 år er en sidste udvej, da du helst ikke skulle starte dit voksenliv med en gæld. Er der ingen andre udveje, så ved du dog, at du kan tage lån til unge.

Hvem kan låne penge?

Uanset hvilket af nedenstående lånetyper, du beslutter dig for, vil du blive mødt af de samme krav. Vi har listet de 4 overordnede krav, som du skal kunne opfylde, og hvis du kan det, så har du gode chancer for at blive godkendt til et hurtig lån. Kravene er som følger:

 • Lån penge 18 år
 • Ingen RKI registrering
 • Fast indtægt (SU og dagpenge anses ikke som fast indtægt)
 • Dansk statsborgerskab

Lånetyper

Lad os kigge nærmere på de mange forskellige lånetyper og betegnelser, som du vil støde på, når du vil ud på lånemarkedet. Lånetyperne er stillet op i vilkårlig rækkefølge, og vi starter med de populære kviklån.

Kviklån

Kviklån eller quick lån er den betegnelse, som du oftest vil støde på, når det gælder hurtig lån på nettet. Kviklån er blevet super populære, efter det blev muligt at få gratis kviklån rentefrit og uden gebyrer.

De billigste kviklån er naturligvis de gratis kviklån, men det gælder kun for nye kunder. Har du tidligere taget et kviklån hos udbyderen, skal du betale renter og gebyrer anden gang.

Få gratis VISA kort med kredit

Det, der kendetegner kviklån, er, at der oftest er tale om mindre beløb mellem 500 kr. og 25.000 kr. med en løbetid på 15 – 45 dage. Det er super nemt at ansøge om kviklån fra enten computeren eller din mobil, hvilket er årsagen til, at kviklån oftest også kaldes for kviklån SMS eller lynlån.

Forbrugslån

Forbrugslån kender vi alle, og kendetegnende for forbrugslån er, at det ofte er større beløb – op til 400.000 kr. – og med en længere løbetid end kviklån – op til 8 år. Udover beløb og løbetid er der ikke den store forskel, og långiver vælger ofte at tilbyde både forbrugslån og de mindre kviklån.

SMS lån

SMS lån er faktisk den lånetype, som startede hele hurtig lån-eventyret. SMS lån hurtig udbetaling er det, der gjorde lånene kendte i Danmark, og det var faktisk lidt af en revolution, da de kom frem.

For at optage et SMS lån, skulle man sende en SMS til et nummer, hvorefter der kom en SMS tilbage med instrukser. Efter nogle SMS’er frem og tilbage blev der sendt en række dokumenter til underskrivelse, hvis man blev godkendt til lånet.

SMS lån har en lang række “kælenavne” som:

 • Små lån
 • Minilån
 • Mikrolån
 • Mobillån

SMS lån benyttes naturligvis ikke længere, da alle hjemmesider er utrolig mobilvenlige, og derfor har overflødiggjort den tidskrævende proces med SMS’er. Navnet “SMS lån” hænger dog stadig ved, og derfor skal lånetypen nævnes på listen.

GRATIS VISA Kreditkort til rejser

Gratis kreditkort med kredit er også en mulighed at få penge på kontoen. Nogle af de bedste kreditkort lån finder du faktisk online fra bl.a. Banknorwegian, som tilbyder gratis VISA kreditkort med 40.000 kr. kredit. Du ansøger nemt og hurtigt online om kreditkortet, og ansøgningsprocessen er lige så enkel som ved kviklån.

Se de bedste rejsetips

Få gratis kreditkort og optjen point til rejsen[/button]Kreditkort lån online bliver stadig mere populære, da låntager både får stillet penge samt VISA kreditkort til rådighed, som ligeledes kan bruges på rejser i udlandet.

Sammenlign lån

Sammenlign lån på samme måde, som du sammenligner alt andet, du ønsker at købe. Der findes mange udbydere af online kviklån og hurtig lån generelt, som har forskellige renter, gebyrer og ÅOP. Heldigvis for dig, behøver du ikke at lede nettet tyndt efter de mange udbydere og de mange lånetilbud.

Vi har samlet alle de bedste og billigste udbydere af lån online og lavet en prissammenligning, så du på få sekunder kan få dig et værdifuldt overblik. Selv om vi snakker kviklån, så vil du ved hjælp af sammenligningen erfare, at det bestemt er muligt at finde online lån med lav rente.

Sammenlign lån kan give svar på rigtig mange spørgsmål, som de fleste har eller vil stille sig selv. Vi ser nærmere på de 3 hyppigst stillede spørgsmål, når det gælder hurtig lån.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne, er uden tvivl det spørgsmål, som vi oftest får stillet. Når vi snakker kviklån, forbrugslån og hurtig lån, så kan du låne op til 400.000 kr. på 2 minutter og uden at stille sikkerhed.

Hvad koster det at låne?

Hvad det koster at låne, kommer naturligvis an på lånebeløbet. Den nemmeste måde at vise, hvad det koster at låne, er ved at vise et låneeksempel. Ved hjælp af vores låneberegner har vi opstillet nedenstående låneeksempel:

Låneeksempel: 

Lånebeløb: 65.000 kr.

Løbetid: 5 år (60 måneder)

Debitorrente: 9% – 26%

ÅOP før skat: 10% – 28%

Kreditomkostninger: 17.000 kr. – 49.000 kr.

Tilbagebetaling: 81.000 kr. – 113.000 kr.

I dette eksempel vil låne altså koste mellem 16.000 kr. – 48.000 kr. over 5 år.

Hvor kan jeg låne penge hurtigt?

Hvor kan jeg låne penge hurtigt, er ligeledes et spørgsmål, som vi får stillet ret ofte. Svaret er ganske enkelt, for det eneste sted, hvor du kan få lån hurtig udbetaling, er på nettet, og længere er den ikke!

Få gratis VISA kort med kredit

På nettet kan du låne penge på 2 minutter, hvorimod det vil tage dage og ofte uger at låne penge i banken. Står du i en situation, hvor du mangler penge akut, så kan du jo ikke vente flere dage eller uger, og derfor er det bedste alternativ at låne penge hurtigt på nettet.

Lån penge online eller i banken

Når du har besluttet dig for, at du vil låne penge, skal du efterfølgende beslutte dig for, hvor du vil låne. Vi har listet en lang række populære långivere, som både opererer på nettet men visse også fra fysiske afdelinger:

 • Santander
 • Banknorwegian
 • Leasy
 • DER
 • Vivus
 • Lendon
 • Zaplo
 • Ferratum
 • Ikano
 • Resurs
 • Lån og Spar Bank
 • Selene Finans
 • Lånlet
 • Coop Bank
 • Jyske Bank
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Sydbank
 • Expres Bank

Lån penge uden sikkerhed og dokumentation

Lån penge uden sikkerhed og dokumentation er en af mange faktorer, der har gjort online lån voldsomt populære. Muligheden for lån uden sikkerhed og dokumentation eksisterer da også kun på nettet, og den har muliggjort, at rigtig mange danskere uden nævneværdige aktiver kan låne penge.

Sagen er den, at de fysiske banker er meget forbeholdne og oftest decideret afvisende overfor personer, som ikke har mulighed for at stille sikkerhed og dokumentation. Når vi snakker sikkerhed og dokumentation inden for bankverdenen, så er det fysiske aktiver som bolig, bil, båd eller andre værdier.

Er du et ungt menneske på 18 år og opefter, har du sikkert ikke nået at “etablere” dig endnu, og derfor vil du oftest ikke have en chance for at låne penge i banken. Det vil du til gengæld, hvis du vælger at låne penge på nettet. Lån på nettet er alle lige, og der skelnes ikke mellem kunder, der ejer meget eller intet ejer.

Hurtig lån uden dokumentation er din mulighed for at komme ind på lånemarkedet, og låne penge til lige det du drømmer om.

Bedste lån

Du er naturligvis interesseret i at få det bedste lån, men det kan være utrolig svært at rådgive om hvilket lån, der er bedst. Der er ingen tvivl om, at det bedste lån oftest vil være det billigste lån, men det er ikke altid lige nemt at sammenligne lån og dermed finde det billigste.

Det, der gør det svært at finde det bedste lån, er, at bankerne og realkreditinstitutterne tilbyder forskellige pakker og rabatter samt forskellige krav. Der vil således være forskel på:

 • Udbetaling
 • Stiftelsesomkostninger
 • Bidragssatser
 • Gebyrer

Så hvad enten vi snakker realkreditlån, boliglån, billån, annuitetslån, pantebrev eller andelsboliglån, så er det svært at rådgive om det bedste lån. Et godt råd vil altid være at få tilbud fra 3 låneudbydere og så sammenlign tilbuddene, så godt som det er muligt, hvis du skal have nye lån.

Billige lån

Anderledes nemt er det at rådgive om, hvordan du finder det bedste og billigste lån, når vi snakker online lån. Online långivere har pligt til at oplyse ÅOP, som står for “årlige omkostninger i procent”. Når du kender ÅOP, er det super nemt at finde det billigste online lån, og du skal naturligvis vælge det lån, der har den laveste ÅOP.

Udover ÅOP er der ikke andre faktorer, du skal tage højde for ved online lån, da der ikke stilles nogen former for krav eller udbetaling. Ved hjælp af vores oversigt øverst på siden, kan du på få sekunder få dig et overblik over markedets billigste lån online.

Se de bedste rejsetips

Hvor er det billigst at låne penge, tænker du måske? Renten på lån på nettet er oftest højere end de traditionelle banklån, men har du in mente, at du kan låne uden sikkerhed, så er det faktisk ganske billige lån.

Lån penge trods RKI

Lån penge trods RKI kaldes også for RKI lån, og denne type lån er bestemt ikke anbefalesværdige! Lån trods RKI vil med meget stor sandsynlighed kun grave din grav dybere, da renterne og gebyrerne er skyhøje.

Lån penge trods RKI er risikable lån for långiveren, og derfor vil rentesatsen være tilsvarende høj. Én ting er en skyhøj rente, en anden ting er, hvis du misligholder din låneaftale. Kan du pludselig ikke længere afdrage på din gæld, så får du for alvor kærligheden at føle i form af strafrenter og rykkergebyrer. Hold dig fra RKI lån; den er ikke længere!

Lån nu til alt

Lån penge hurtigt og nemt til en lækker ferie, lidt selvforkælelse eller en akut opstået situation. Uanset, hvad du står og mangler, så har du mulighed for at låne penge med det samme her på Huskdetblaa.dk. Lån nu og her har og vil redde mange fra uheldige situationer, som er uforudsete og ikke nødvendigvis kan undgås.

Lån penge nu og få dem med det samme; det er ikke sikkert, at du har brug for penge nu, men nu ved du, at du har muligheden!

OBS: Inden du låner penge, så læg et budget så du kender dit månedlige rådighedsbeløb.

Andre muligheder for lån

Fandt du ikke det, du søgte her? Tag et kig på Trygt Bank Lån i stedet!

RKI – er jeg i RKI registeret?

RKI er et register for dårlige betalere. Står du i RKI, vil det næsten være umuligt for dig at låne penge samt købe på kredit.

RKI registeret, hedder i dag Experian RKI register, men tidligere blev det kaldt for Ribers RKI.

Du kan kontrollere, om du står i RKI registeret ved at logge dig på her: https://www.dininfo.dk/

Hvor kan man låne trods RKI?

Det ved vi ikke, og hvis vi vidste, hvor man kunne låne trods RKI, så ville vi ikke sige det! Hold dig langt væk fra RKI lån!

Inkasso – er jeg i inkasso?

Betaler du ikke dine regninger til tiden, så vil de blive sendt til inkasso, som oftest er en advokat eller et inkassobureau. Inkassofirmaet vil herefter forsøge at inddrive gælden hos dig ved f.eks. at en afdragsordning eller lignende.

Kan I ikke blive enige om en løsning, vil sagen oftest ende i Fogedretten. Når det sker, vil du som oftest også blive registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Er jeg i inkasso? Du vil have modtaget ét eller flere breve fra inkassofirmaet, men ellers kan du logge på her: https://www.dininfo.dk/ og se om du står registeret.

ÅOP – hvad betyder ÅOP?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og tallet fortæller dig, hvor meget det pågældende lån vil koste dig alt i alt. ÅOP er et rigtigt godt redskab til at sammenligne lån og dermed finde det billigste.

ÅOP beregnes ved at lægge alle udgifterne sammen som renter, stiftelsesgebyrer og løbende omkostninger.

Debitorrente – hvad er debittorente?

Debitorrenten er den årlige effektive rente. Det vil sige den pålydende rente inklusive renters rente.

Hovedstol – hvad er det?

Hovedstolen er kort og godt det beløb, du har lånt og fået udbetalt.

Låneperiode

Låneperioden kaldes også for løbetiden og er den periode, lånet strækker sig over. Låneperioden kan være fra 14 dage til 30 år. Jo længere løbetid jo mindre månedlig ydelse.

Stiftelsesomkostninger

Stiftelsesomkostningerne er gebyrer eller øvrig betaling, for at banken eller lånefirmaet stifter selve lånet. Du kan ofte forhandle prisen ned på stiftelsesomkostninger.

Kan man trække stiftelsesprovision  fra i skat?  Ja, hvis løbetiden på lånet er under 2 år, så kan du trækkes stiftelsesprovisionen fra i skat, ellers ikke.

Budget – hvad er et budget?

Et budget giver dig over hvor mange penge, du kan bruge på dig selv efter de faste udgifter betalt. Hvordan lavet man et budget? Start med at notere dine indtægter fratrukket skat og derefter dine faste udgifter.

Indtægter kan være:

 • Løn
 • Boligsikring
 • SU
 • Børnepenge
 • Dagpenge

Udgifter er blandt andet:

 • Husleje
 • Forsikring
 • Transport
 • Telefon
 • Afbetaling på lån

Når ovenstående tal er fratrukket hinanden, kender du dit månedlige rådighedsbeløb, som du kan bruge dine variable udgifter. Læs mere herunder.

Få gratis VISA kort med kredit

Rådighedsbeløb – hvad er rådighedsbeløb?

Når det kommer til at låne penge, så er rådighedsbeløbet en af de vigtigste faktorer, da tallet fortæller, om du har en sund økonomi eller ej.

Rådighedsbeløbet er ganske enkelt det, du har til overs, når du har betalt dine faste udgifter. Rådighedsbeløbet skal altså bl.a. gå til:

 • Mad
 • Abonnementer
 • Tøj
 • Ferier
 • Fornøjelser
 • Husholdning
 • Konfirmation
 • Dimission/udlæring
 • Gaver
 • Bryllup
 • Barnedåb
 • Begravelse
 • Fødselsdage
 • Rejse
 • Familieudflugter

Rådighedsbeløbet er afgørende for, hvor mange penge du kan låne, og derfor vil der blive kigget grundigt på dette tal, når du skal kreditvurderes. Hvor meget, rådighedsbeløbet skal være på, afhænger meget af lånets størrelse, hvor mange børn, enlig eller gift, bankhistorik osv.

Som tommelfingerregel skal du have følgende rådighedsbeløb:

 • 5.000-6000 kroner om måneden for singler
 • 8.500-10.000 kroner om måneden for samlevende.
 • + 2.500 kroner per barn for børnefamilier.

Bidragssats – hvad er bidragssats?

Bidragssats er en løbende omkostning, som betales som en procentdel af restgælden. Størrelsen på bidragssatsen varierer fra realkreditinstitut til realkreditinstitut, så der kan være forskel på, hvad eksempel Nykredit tager i forhold til Nordea.

Bidragssatsen beregnes bl.a. ud fra, hvor stor en del af din bolig der er belånt, samt om du har flexlån eller fastforrentet lån. Bidragssatserne kan ligge på mellem 0,3 – 2,7% om året.

Privatlån

Privatlån minder meget om online forbrugslån, hvor du kan låne penge nemt og hurtigt uden sikkerhed og uden større krav – og meget nemmere end et banklån. Se listen over udbydere af privatlån i toppen af siden.

Samlelån

Samlelån betyder, at du kan sammenlægge alle dine lån og dermed betale mindre i renter og gebyrer.

Gode råd og sparetips

Der er nok ingen af os, der kommer udenom at skulle låne penge på et eller andet tidspunkt. Det er dog bare vigtigt, at man ikke låner blot for at låne, for pengene skal betales tilbage igen inklusiv renter og gebyrer.

Neden for har vi listet en række gode råd, som du kan tænke over, inden du tager lånet.

 • Har du råd til lånet i form af de månedlige afdrag?
 • Har du styr på, hvad lånet kommer til at koste dig?
 • Er lånet meget vigtigt for dig, eller er det bedre at spare op?

Husk på, at det kan være svært at anbefales det bedste, nemmeste og billigste lån. Hvilket lån du skal vælge, hvor meget du kan låne, og hvad koster det at låne, kommer meget an på din økonomiske situation.

Hvad enten du vælger et online lån eller et lån i banken eller andetsteds, så skal du være opmærksom på, at du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er stadig gældende, selv om du har fået pengene overført til din konto.

Se de bedste rejsetips

Hadsten Bank

Hadsten Bank blev grundlagt tilbage i 1908 og var en østjysk lokalbank med filialer i Hadsten, Langå og Århus. Hadsten Bank ændrede navn til Aarhus Lokalbank i 2007, men et år senere blev banken hårdt ramt af finanskrisen og endte med at blive opkøbt af Vestjysk Bank.

Hadsten Bank er altså lukket, og hjemmesiden her er altså en ren informationsside til gavn for potentielle lånetagere.