Lån penge gratis og rentefrit til finansiering af din næste rejse. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Du kan låne penge helt uden renter og gebyr i 30 eller 60 dage, hvis du er ny kunde (scroll ned og se de gratis lån).

Lendon, Nupp, Ferratum, VIVUS og Simbo er markedets førende udbydere af gratis og rentefrie lån. Første lån er gratis i en måned hos alle fire udbydere, og du kan låne op til 6.000 kr. helt uden omkostninger.

OBS: Ansøgningsprocessen tager blot 2 minutter, og lånet bliver udbetalt inden for 30 minutter DØGNET rundt (også i weekenden).

Vælger du en billig afbudsrejse, kan du komme langt for 6000 kr. Tænk sig at ligge på en lækker strand, velvidende at det ikke koster renter, gebyrer eller øvrige låneomkostninger! Tidligere var det gratis lånebeløb på blot 3000 kr., men den skærpede konkurrence har fordoblet beløbet.

Ferie på afbetaling

ferie på afbetalingDer er vel næppe noget mere afslappende og afstressende end at tage på ferie i sydens sol og sommer. Omvendt kan det være utrolig stressende at falde over en billig rejse og så ikke have råd!

Heldigvis er det slut med ikke at have råd til at komme ud at rejse, for der findes et væld af ferier på afbetaling. Ferie på afbetaling er en betalingsform, som rigtig mange danskere har taget meget godt til sig.

Hvorfor betale for en ferie, hvis du kan vente? Sådan tænker rigtig mange danskere, som derfor vælger ferie på afbetaling i stedet for straksbetaling. Afbetaling af ferien sker typisk i form af et lån, som du optager online. Fordelene ved at låne penge til ferien og alle andre forbrugsgoder i øvrigt er:

  1. Ansøg på 2 minutter
  2. Svar på 30 sekunder
  3. Udbetaling af lånet på 30 minutter døgnet rundt 24/7
  4. Flere af lånene er gratis uden renter og gebyrer
  5. Vent op til 60 dage med at begynde at afdrage

Oversigter over lånesider med gratis lån

Laver du søgninger “Lån penge gratis” på Google, får du et hav af søgeresultater. Det er dog vigtigt, at du vælger en låneside, som er troværdig, og som du har tillid til. Alle danske långiver bliver overvåget af Finanstilsynet, hvilket er din garanti for, at de overholder alle regler og bestemmelser vedrørende udlån.

Vil du slippe for at skulle lede internettet tyndt kan vi anbefale nedenstående oversigter og gratis og rentefrie lån.

Vælger du at optage gratis lån til ferie gennem en af ovenstående låneoversigter, er du på den sikre side. Du finder kun de mest populære og mest velrenommerede online lånefimaer på de nævnte oversigter.

God og gratis ferie!